VIJESTI

Make up kao stvoren za sve zaposlene djevojke

MAC ima novu kolekciju - "Office Hours"
Ukoliko ste okorjeli fanovi MAC-ove profesionalne kozmetike kao i mi, ova make up kolekcija zasigurno će vam staviti osmijeh na lice. Poznata kozmetička kuća ovih je dana lansirala još jednu jesensku liniju make upa i nadjenula joj ime "Office Hours", a već na prvi pogled jasno je kako su se njeni kreatori inspirirali nebrojenim varijacijama ružičaste boje.


"Office Hours" kolekcija namijenjena je zaposlenim ženama, kojima je postojani make up od izuzetne važnosti. MAC-ovi stručnjaci dizajnirali su pigmente s dugotrajnom formulom i širokim rasponom boja, idealnih za nošenje od jutra do večeri. Sve dame koje žele izgledati besprijekorno dulje od osam sati, u ovoj će kolekciji naći Pro Longwear proizvode, kojima će doista teško odoljeti.


Nova jesenska make up linija objedinjuje sljedeće proizvode:

 

Pro Longwear Eyeshadow - najljepši jesenski pigmenti smjestili su se u prepoznatljive MAC-ove kutijice i nude intenzivni tretman koji će trajati satima. Svjež i elegantan look garantiraju nijanse Linger Softly, Endless Passion, Mauveless, More Amour, Ever Ivory, Bloom On, Always Sunny, Uninterrupted i Fashion Fix.

 


Pro Longwear Blush - nježno obojeni obrazi ključna su stavka zdravog i sjajnog looka, a nove nijanse MAC-ovih rumenila garantiraju savršeno oblikovanje i blistave pigmente, koji će na licu trajati i do osam sati. Osam MAC-ovih pakiranja krije sljedeće tonove: Baby Don't Go, Blush All Day, Stubborn, Stay Pretty, Eternal Sun, Whole Lotta Love, Rosy Outlook i Stay By Me.

 


Pro Longwear Lipglass - od tonova u boji kože do seksipilnih crvenih pigmenata, MAC-ova sjajila u trenu će transformirati svako lice, dajući usnama zrcalni efekt, i to u osam nijansi: Persistent Peach, Boundlessly Beige, Next Fad, Everlasting Nude, Forever Rose, Patience Please, Long Love Love i Driven By Love.


Kolekcija se na MAC-ovim policama očekuje već ovog tjedna, odnosno od 13. rujna.


H.B.
Photo: MAC

Objavljeno: 10.09.2012. u 09:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p