VIJESTI

Make up minimalizam: jeste li dovoljno hrabri?

Nosi se minimalistički make up
makeup 
Make up minimalizam na modnim pistama ponovno zaživi svakog proljeća, a obzirom na nadolazeće toplije dane, mi pozdravljamo ideju što manje šminke na licu. Radi se o vrlo jednostavnom make upu u neutralnim, zemljanim tonovima, u kojem ništa nije posebno istaknuto već cijelo lice funkcionira kao harmonična cjelina.

Na revijama Jasona Wua, Calvina Kleina, Tory Burch i Chloé, uočili smo upravo trend prirodne, svježe ljepote koja odlično pristaje svakoj ženi. Moderna ljepotica je našminkana decentno, njezina je koža svježa, luminozna i tek blago osunčana, obrve su pune i mladenačkog ravnog oblika bez naglašenog luka. Moderni dnevni look ne uključuje težak eyeliner, slojeve i slojeve maskare, snažne usne niti izražene konture: aktualan je opušteni, svakodnevni izgled koji ističe naše najbolje strane na posve prirodan način.
 
makeup
Što vam treba za postizanje ovog looka? Ne mnogo! Dovoljna je BB ili CC krema koja će tek ujednačiti ton vaše kože ne stvarajući na njoj efekt maske, sloj maskare, dašak ružičastog rumenila i nude ruž sa satenskim efektom koji nije presuh niti prekremast na usnama. Ukoliko ste u dilemi kako odabrati svoj savršeni nude ruž, naše top savjete pročitajte u ovom članku.
 
makeup
J. S.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 30.05.2015. u 15:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p