VIJESTI

Make up nadahnut proljetnim i ljetnim vjenčanjima

DermaCare predstavlja kampanju Summer White Party
derma 
Prozračnost, nježnost, profinjenost i nonšalantnost, grčki otoci Mykonos i Santorini te prekrasna proljetna i ljetna vjenčanja bili su inspiracija timu DermaCare centra za novu kampanju pod nazivom „Summer White Party“. Dugogodišnje zadovoljne klijentice svoju su kožu i kosu još jednom prepustile u ruke onima kojima najviše vjeruju – stručnom timu centra DermaCare.

Ljeto i bijela boja se vole. Ove je sezone bijela još jednom omiljena boja koju preporučuju gotovo svi dizajneri i koja će obilježiti ovo ljeto. Bijelu vole i make up artisti i frizerski stilisti jer koža i kosa uz nju djeluju svježe i mladoliko.
 
derma
Prozračnost i nježnost koju naglašava bijela boja inspirirale su i Dermacare tim za kampanju u kojoj su sudjelovanje njihove dugogodišnje zadovoljne klijentice među kojima su ekonomistica i bivša manekekna Anita Dujić, voditeljica Antonija Blaće, glumica Mila Elegović, te modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko.

Rezultat kampanje su neodoljivo prozračan i neobavezan dnevni make up te nepretenciozne frizure. Profinjenost kojom zrače Anita, Antonija, Mila, Anamarija i Ivona naglašena je čistoćom bjeline koju svih pet dama obožava nositi.
 
derma
„Uživala sam raditi ovu kampanju s timom DermaCarea, kao što i inače uživam u njihovim tretmanima za koje mogu reći da su prava gozba za moju kosu. Divno je u svojoj blizini imati tim na kojeg se uvijek mogu osloniti i kojemu s povjerenjem mogu prepustiti zdravlje i izgled kose. Volim mediteranski ugođaj i ogoljenu prirodnost koju smo naglasili jer se prečesto skrivamo iza teškog make upa. Moja kosa je spremna za uživanje u ljetnim ljepotama“, izjavila je glumica Mila Elegović.
 
derma
Modne dizajnerice Anamarija Brkić i Ivona Martinko i u svojim kreacijama i kolekcijama za ovu sezonu također predlažu bijelu te jednostavnost i ležernost koje osiguravaju besprijekoran izgled te osobnost stavljaju u prvi plan.

„Bijela boja je oduvijek bila moja inspiracija i u njoj pronalazim nepresušnu energiju za stvaranje nenametljive elegancije. Prozračnost koju volim pronašla sam i u višegodišnjoj suradnji sa stručnjacima DermaCare centra kojima prepuštam brigu o svojoj koži i kosi. Baš kao što i modni dizajneri neprestano moraju stvarati trendove, tako i stručnjaci DermaCare tima omogućuju da budemo korak ispred kad je riječ o vrhunskoj njezi kose i kože“, kaže dizajnerica Anamarija Brkić, vlasnica modnog brenda A'marie.
 
derm
„U modi me oduvijek vode prirodnost i osobnost, a kako je moja posljednja kolekcija velikim dijelom inspirirana bijelom bojom, prepoznala sam se u kampanji DermaCarea. S njihovim timom izvrsno surađujem već neko vrijeme i s punim povjerenjem prihvaćam novitete koje donose u Hrvatsku ponajprije zato jer blistavost zdrave kose i kože ne može ništa nadomjestiti“, pojašnjava dizajnerica Ivona Martinko.
 
derma
Zaštitna lica DermaCare centra ekonomistica i bivša manekenka Anita Dujić te voditeljica Antonija Blaće još su jednom zablistale u bjelini koja naglašava svježinu i zaigranost kojom obje zrače. Blistava put i prekrasna kosa Antonije i Anite rezultat su rada stručnog tima koji brine o besprijekornom izgledu i zdravlju njihove kose i kože.

Kampanju „Summer White Party“ je osmislio DermaCare stručni tim u kojemu su art direktor za Chi Ivica Palinić, hair stilisti Korana Patafta i Nikola Solenički, službene make up artistice za Jane Iredale Sabina Šarić Novak i Marijana Gluić. Fotografije potpisuje modni fotograf Goran Matijašec.

Foto: Goran Matijašec

Objavljeno: 11.05.2015. u 16:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p