VIJESTI

Make-up proizvod za idealan Instagram selfie

Ova paleta je tajna dobre fotke
Star dust by Vegas Nay 
Svi ovisnici društvenih medija budite spremni! Kozmetička kuća Too Faced udružila je snage s jednom od najpoznatijih beauty blogerica na Instagramu, Vegas Nayjom, te kreirala paletu sjenila za oči koja je stvorena za savršeni selfie.

"Uvijek sam bila inspirirana izvrsnim lookovima svojih pratitelja i make-up artista na Instagramu, te sam htjela stvoriti kolekciju koja slavi tu kreativnost. Htjeli smo da kolekcija inspirira djevojke da stvaraju svoje jedinstvene lookove te im pružiti alate za to", objasnila je Nay koja ima preko 6 milijuna pratitelja na Instagramu.

Star dust by Vegas Nay
Paleta, koja se zove Star dust by Vegas Nay, sastoji se od 12 sjenila za oči između kojih možete birati one koji su mat ili sjajne. Sve do dolazi s deluxe verzijom Too Faced Than Sex maskare i Too Faced Shadow Insurance Anti-crease eye shadow primerom. Kako bi uspjeli kreirati one savršene Instagram lookove, paleta sadrži šest Glamour vodiča koji vas uče kako kreirati Nayjine lookove. Ova paleta košta oko 300 kn, a dostupna je preko Too Faced službene stranice.
Star dust by Vegas NayM.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 22.08.2015. u 12:19

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p