VIJESTI

Make up proizvodi za svjež i prirodan proljetni izgled

iQ COSMETICS Pure Infinity tekući puder i BB krema

iQ COSMETICS je linija beauty dekorativnih proizvoda, ekskluzivno dostupnih u svim BIPA poslovnicama. Riječ je o visokovrijednoj liniji kozmetike, koja je nastala kao spoj otmjenosti i stila. Korištene teksture iQ COSMETICS ispunjavaju visoke zahtjeve svake žene koja drži do kvalitete, te prije svega naglašavaju prirodan look. Od ovog proljeća u ponudi su i tri potpuno nova proizvoda iQ COSMETICS:

 

iQ COSMETICS Pure Infinity tekući puder

Tekući puder koji osigurava besprijekoran ten i jednakomjerno nanošenje. Prilagođen je svim tipovima kože te sadrži bademovo ulje, vitamin E i aloe veru. Za sobom ostavlja mekan i baršunast osjećaj na koži. Dostupan je u 8 različitih nijansi, a cijena mu iznosi 59,90 kuna.

 

iQ COSMETICS Pure Infinity BB krema

BB krema iz iQ COSMETICS kombinira čak čest osobina u jednome proizvodu. Ona je hranjiva krema koja hidratizira lice, osigurava mat i prirodan završeni efekt te, zahvaljujući faktoru SPF 10, štiti kožu od sunca i preuranjenog starenja. iQ COSMETICS Pure Infinity BB krema prilagođena je za sve tipove kože, nakon nanošenja ostavlja mekan i baršunast osjećaj i dolazi u dvije nijanse, po cijeni od 59,90 kuna.

-->

 

iQ COSMETICS Pure Infinity kompaktni puder

Ovaj nježan i kremast puder savršen je za prikrivanje manjih nepravilnosti te sprječava stvaranje nepoželjnog sjaja na licu. Zaštitni faktor štiti kožu od sunca, sprječava starenje kože, a istovremeno pruža potrebnu hidrataciju. iQ COSMETICS Pure Infinity kompaktni puder dostupan je u 4 različite nijanse i može se kupiti po cijeni od 59,90 kuna.

iQ COSMETICS proizvodi dostupni su u svim BIPA poslovnicama. Više saznajte na: www.bipa.hr

 

 

photo: BIPA

 

Objavljeno: 15.04.2014. u 16:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p