VIJESTI

Make up proizvodi zbog kojih povratak s mora neće biti težak

Moschino i Sephora potpisuju prvu beauty liniju
Moschino
Oduševljenje i veselje ljubiteljica popularnog brenda Moschino, izazvat će nova linija beauty proizvoda. Ovaj je brend nadaleko poznat po svom ekscentričnom dizajnu koji uključuje likove iz animiranih filmova kao i ostale dječje simbole. Sada će, po prvi puta ikada, svoj zabavni dizajn uvesti u svijet make upa.

Moschino će s predznakom limited edition objaviti sedam komada proizvoda iz "medine" zbirke. Naime, ova će zbirka sadržavati Moschinovog  medvjedića po imenu Toy. Jeremy Scott inače "veliki mozak" zadužen za dizajn svih proizvoda ovoga brenda poručio je da  je make up savršena stvar jer ima toliko snažnu energiju koja može utjecati na promjenu raspoloženja. Upravo je zato u paletu ovih proizvoda uključio svijetle boje i sedef i ostale shinny ljepotice.

Moschino

Sjajna vijest je da ovi proizvodi neće biti tako skupi kao primjerice odjeća ovoga brenda. Prema najavama, niti jedan proizvod neće biti skuplji od 70 dolara, a sve zbog toga kako bi se make up cjenovno približio onima koji si ne mogu priuštiti Moschino odjeću. Ova zbirka make upa bit će sve samo ne obična. Neki od najzanimljivijih Scottovih dizajna su torbica u obliku McDonald's-ovog happy meala. Zatim, divovska traka paleta s 21-im sjenilom u obliku košarice za kupovinu. A sada, šećer na kraju. Jedan od najzabavnijih komada je 24- karatna zlatna ogrlica koja se isporučuje u šest nijansi sjajila za usne kao i četkice za sjenilo i rumenilo s detaljima zlatnog medvjeda. Kolekcija će stići u Sephora trgovine u kolovozu i očekuje se da će se odmah rasprodati.

Moschino


Moschino
Moschino
Ma.D.
Foto: Instagram

Objavljeno: 19.07.2017. u 12:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p