VIJESTI

Make-up u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled

the Balm napokon u Hrvatskoj
the Balm 
Na oduševljenje svih zaljubljenica u kozmetiku BIPA drogerija uvela je novi brend na hrvatskom tržištu the Balm u svojih 5 poslovnica. U neodoljivim retro pakiranjima krije se svjetski poznata dekorativna kozmetika vrhunske kvalitete, u nijansama dizajniranim za svaki tip kože, a svaki proizvod ima nekoliko funkcija. Asortiman kozmetičkog brenda the Balm nudi bogat izbor sjenila, ruževa, sjajila, bronzera i brojnih drugih proizvoda dekorativne kozmetike.

Brend je osnovala Marissa Shipman 2003. godine u San Franciscu, koja je shvatila da je samo nekoliko jednostavnih proizvoda potrebno kako bi se žene osjećale posebno. Lijepa u 5 minuta filozofija je brenda koji nudi višenamjenske proizvode i savršeno je rješenje za sve želje i potrebe u području ljepote. The Balm proizvodi ne sadrže parabene i nisu testirani na životinjama.
the Balm 
Ovaj odličan brend možete potražiti u sljedećim BIPA poslovnicama: Zagreb (Maksimirska 123, Trg Krešimira Ćosića 9), Osijek (Trg Ante Starčevića 6), Rijeka (Agatićeva 8) i Solin (Hektorovićeva 38c). 

U galeriji detaljnije pogledajte proizvode i njihove pune cijene…
Objavljeno: 28.08.2015. u 12:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p