VIJESTI

Manja verzija palete Naked Heat konačno je u Hrvatskoj

Hello, hot stuff! 
Urban Decay predstavlja Naked Petite Heat, malu verziju palete Naked Heat. Riječ je o kompaktnoj paleti za oči s 6 potpuno novih, raskošnih neutralnih nijansi nadahnutih prodajnim hitom Naked Heat.

Uz pet mat nijansi za kapke, pregib i liniju uz korijen trepavica te jednu polumat nijansu za naglašavanje, u paleti ćete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje raznovrsnih lookova, od nježnog do moćnog i vatrenog. Praktično kompaktno pakiranje osmišljeno je za putovanja te bez problema stane i u najmanju torbu. No nemojte da vas vanjski izgled zavara – paleta sadrži legendarna sjenila u punoj veličini te ogledalo. Ukrašena plamenim ružama ova će paleta biti neizostavan izbor za ljetne dane.Možete ih koristiti zasebno ili kombinirati omiljene nijanse za bezbrojne uzbudljive lookove. Neki od favorita koji su nas zaludjeli su Hot Spell, najnovija nijansa terakote te Strike, raskošna crvenkasto smeđa. Želite nešto što će još više rasplamsati vatru? Isprobajte bakreno narančastu nijansu Wild Thing ili pikantnu plameno crvenu Heist. Još bolje, ove mat nijanse možete koristiti u kombinaciji s 12 nijansi iz palete Naked Heat.

 
That's hot

Zato jer zaslužujete iznimno postojano sjenilo koje se neće razmuljati ili upiti u kožu, sve nijanse iz palete Naked Petite Heat sadržavaju nevjerojatnu formulu koja im daje baršunastu teksturu i raskošnu boju te omogućuje savršeno stapanje. Sve su nijanse obogaćene pigmentima koji jamče dugotrajnu postojanost.

Cijena palete Naked Petite Heat je 215 kuna i dostupna je u Müller parfumeriji, Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu.
Foto: PR
Objavljeno: 17.05.2018. u 16:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p