VIJESTI

Male make up tajne zvijezda

Kako izgledati dobro poput Olivie Palermo, Coco Rocha, Lare Stone i Blake Lively?

One uvijek izgledaju dobro i sigurno se pitate i čemu je tajna njihovog izgleda. Pojedine stvari poput luksuznih tretmana su nam nedostupne iz praktičnog razloga- morate se predbilježiti na drugom kontinentu, ali većina proizvoda dostupna je i u našim parfumerijama ili putem interneta.

Blake Lively obožava Du Wop Lash Venom, maskaru koja produljuje trepavice, a redovito odlazi i na masaže kisikom u Cornelia Day Resort u New Yorku.

Olivia Palermo ne napušta kuću bez YSL Touch Foundation podloge i Revlon maskare. ostatak make up-a koji koristi je Guerlain, a kožu njeguje MD kolekcijom koju joj je preporučio dermatolog. Također uvijek štiti lice od Sunca šeširom.

Lara Stone ne nosi puno make up-a izvan radnog mjesta. „Volim pružiti odmor svojoj koži, ali obožavam YSL Top Secrets Radiance Skincare Brush koji licu daje sjaj" izjavila je. Ako nosi make up to je kamuflaža Laure Mercier ili tonirana krema iste firme.

Coco Rocha se kune u Lancomeove odstranjivače šminke koji skinu i najtvrdokorniji make up. Njena dnevna rutina sastoji se od maskare, linera i korektora. Trenutno koristi Dior Backstage maskaru s velikom četkicom i njihovu Jazzclub paletu.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 18.01.2010. u 23:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p