VIJESTI

Manikura koja traje cijeli tjedan?

Postignite ju uz nove LOOK BY BIPA Gelly Nails Pro lakove

Ljeti nekako imamo dovoljno vremena da se posvetimo sebi i uređujemo sebe. Pedikura, manikura, make up, sve je na mjestu. Onda dođe jesen i mi više nemamo vremena ni nokte nalakirati. A izdržati s jednim lakom cijeli tjedan nam se čini nemoguća misija. Tipkanje po tipkovnici, kuhanje i čišćenje čine da naš lak polako nestaje s naših noktiju već nakon dva dana.

Nakon nekoliko godina zaluđenosti s geliranim i umjetnim noktima, na red je došao trajni lak za nokte. Za razliku od prve dvije opcije koje su jako teške i koje uvelike uništavaju naš prirodni nokat, čine ga tankim i rezultiraju višemjesečnim procesom puštanja noktiju prilikom oporavka, trajni lak nam se čini idealnom opcijom. Bez stanjivanja prirodnog nokta, trajni lak se nanosi baš kao i običan lak, no traje dobrih desetak dana! Da ne bi postupak bio isti kao i kod nanošenja običnog laka za nokte, trebat će vam UV lampa kojom ćete zapeći lak.

Sam postupak je toliko jednostavan da ne čudi da ga svatko može napraviti doma. LOOK BY BIPA Gelly Nails Pro je nova linija trajnih lakova za nokte uz pomoć kojih i kod kuće možemo postići sjajne gel nokte. Predstavljaju brzo i jednostavno rješenje za njegovane nokte, te su odlična alternativa za česte odlaske u salone. Istovremeno jačaju nokte i daju im prirodan izgled. LOOK BY BIPA Gelly Nails Pro lakovi vrlo su postojani i traju do 10 dana, a u ponudi se nalazi ukupno 12 različitih nijansi. Rezultat su očaravajući, sjajni i dugotrajni nokti.

LOOK BY BIPA Gelly Nails Pro lakovi dostupni su u svim BIPA poslovnicama po cijeni od 39,90 kn, a LOOK BY BIPA Gelly Nails PRO LED lampa po cijeni od 159,90 kn.
 A.J.

Objavljeno: 12.09.2014. u 12:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p