VIJESTI

Marijana Batinić iznenadila novom frizurom!

Voditeljica spremna za jesen
Marijana Batinić šiške 
Popularna voditeljica Marijana Batinić odlučila se promijeniti frizuru te je iznenadila sve svoje Instagram pratitelje šiškama!

Marijanina duga smeđa kosa već je postala njen znak prepoznavanja, no očigledno se voditeljica zaželjela promjene. Trendseterica se za promjenu odlučila u splitskom frizerskom salonu D-art studio. Duže šiške izvrsno su zaokružile njeno lice i fantastično joj stoje.

“Još početkom ljeta Marijana je željela promjenu. Razmišljali smo o šiškama, ali sam je odgovorila zbog težeg održavanja tijekom ljeta. Marijana je željela ući u jesen s novim imidžom. Koristili smo Kevin.Murphy proizvode, kao i inače. Boju smo osvježili uz lagano posvjetljivanje i naglašavanje vrhova svjetlijom nijansom. Šiške koje su i bile najveća promjena smo skratili, ali ne prekratko. Inače, ako želite drastično promijeniti frizuru, ali ne želite je šišati cijelom dužinom šiške su sjajna stvar. Idealno pristaju i na ravnu i na lagano valovitu kosu. Šiške koje sam izabrala za Marijanu nisu prenaglašene. Tako ih se vrlo lako može prebaciti na stranu, sljubiti uz lice i imate dojam kao da ih nema. Postoji još dosta frizura uz koje možete ukomponirati šiške, tako da svaki put djeluje atraktivno i drukčije. Nećemo vam odati sljedeću frizuru koju smo izabrali za Marijanu. Neka to bude slatka mala tajna!”, objasnila je Danijela Mastelić iz salona D-art studio.

Marijana Batinić šiške
M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 17.08.2016. u 12:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p