VIJESTI

Marilyn Monroe je zvijezda kampanje kozmetičkog brenda

Poznata glumica je nova globalna ambasadorica Max Factora
Marilyn Monroe
 
Max Factor je povodom osamdesete godine postojanja proglasio Marilyn Monroe svojom novom globalnom ambasadoricom. Sin Maxa Factora, Max Factor Junior, radio je četrdesetih godina 20. st. s ovom legendarnom divom, i upravo se njega smatra odgovornim za transformaciju dotad neugledne Norme Jeane u seksipilnu platinastu plavušu koja je obilježila prošlo stoljeće svojim kultnim statusom. 
 
Marilyn Monroe je kroz suradnju s ovim dugovječnim drogerijskim brendom učinila crvene usne i mačkasti eyeliner simbolima klasičnog hollywoodskog glamura koji je i danas prisutan na svakom crvenom tepihu. Zahvaljujući tome, Max Factor je licencirao njezine slike iz perioda prije i poslije suradnje pa će tako nova kampanja biti popraćena slikama djevojke iz susjedstva - Norme Jean, i Marilyn Monroe, poznate dive koju je vizualno oblikovao upravo ovaj kozmetički gigant.

Gwyneth paltrow    
U sjećanje na popularnu glumicu, zvijezde poput Coco Rochae, Gwyneth Paltrow i mnogih drugih odvažile su se na Instagramu pokazati svoj “prije i poslije”, a pod hashtagom #GlamJan u ovom izazovu možete sudjelovati i vi.  

Coco Rocha
 
Jelena Skendžić
Foto: Instagram
Objavljeno: 09.01.2015. u 10:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p