VIJESTI

Maybelline New York pod sloganom 'Make it Happen'

Kampanja koja potiče žene da ljepotu izraze na svoj način

Na eventu održanom 11. veljače 2016. u zagrebačkom Neboderu Maybelline New York ponosno je predstavio novi slogan “Make it Happen”. Novosti su predstavile mlade glumice Sara Duvnjak i Tena Nemet Brankov. Inače studentice dramske akademije poznate po ulogama u uspješnoj teen seriji 'Nemoj nikom reći' vodit će nas kroz predstojeće Make IT happen kampanje.

 
Regionalna direktorica marketinga Make up kategorije Elitsa Ivanova i Product Managerica za Maybelline New York Matea Petrović predstavile su povijest branda te njegovu misiju i viziju, a Make up trendove za predstojeću sezonu i Maybelline New York novitete predstavio je vizažist Aleksandar Đikić.
 

Novi slogan počet će se oglašavati na POS, maybelline.hr i svim Maybelline New York društvenim platformama od veljače 2016. godine.

Priča Maybelline New Yorka, danas vodećeg svjetskog make up branda, počinje kada je 1915. Mabel Williams pomiješala ugljeni prah i vazelin u nastojanju da dodatno naglasi svoje oči, te tako stvorila prvu maskaru. Njen poduzetnički brat je zatim pokrenuo tvrtku Maybell Laboratories koja je kasnije preimenovana u Maybelline New York.
 

Maybelline New York od samog je početka imao jasnu misiju i viziju – brand inspiriran snažnim ženama i make up dostupan ženama cijeloga svijeta. Danas su Colossal maskara, Color Sensational ruževi i Affinitone puderi samo neki od Maybelline New York ikonskih proizvoda koji omogućuju ženama da vlastitom kreativnošću istaknu svoju individualnost i ljepotu.
 

U proteklom stoljeću percepcija ljepote nebrojeno se puta mijenjala, no moć transformacije kroz make up i želja za uljepšavanjem nikada nije nestala. Maybelline New York vođen je upravo željom žena diljem svijeta da se istaknu svojom jedinstvenošću i odvažnošću.
  
U današnjem iznimno brzom svijetu, nova generacija žena slobodna je izraziti se na drugačije načine svakim danom. Komunikacija s modernom generacijom žena zahtjeva puno kreativnosti i svježine. To je generacija koja vapi za novitetima, prati trendove, te ih s lakoćom konzumira, ali i u potpunosti prilagođava sebi. U skladu s tim Maybelline New York mijenja brand komunikaciju i slogan. “Make it Happen” jasna je i snažna poruka koja inspirira žene da izraze svoju ljepotu na vlastiti način.
 

Maybelline New York oduševljava energijom, inspiracijama i trendovima iz New Yorka. Sponzor je čak 11 svjetskih Fashion Weekova od kojih su najpoznatiji onaj u New Yorku, Londonu i Berlinu. Maybelline New York prenosi trendove s modnih pista u svakodnevni život, ohrabrujući žene da zauzmu stav, da pronađu svoj novi izgled, te da se istaknu vlastitom kreativnošću i individualnošću. Neke od ambasadorica Maybellinea New York su svjetski poznata lica kao Gigi Hadid, Adriana Lima, Jourdan Dunn.
 
  
Foto: PR
Objavljeno: 13.02.2016. u 10:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p