VIJESTI

Mia Kovačić s kratkom plavom kosom

Salon Teuta vraća u modnu povijest
Salon Teuta 
Salon Teuta donosi divnu kampanju kojom svake godine počaste svoje klijente pričom u fotografijama. Prvi odabir brojnih poznatih Hrvatica je upravo je ovaj salon, a za ovu godinu zaštitna lica kampanje su Belma Džomba, Iva Balaban i Mia Kovačić koje i privatno njegu svoje kose prepuštaju isključivo timu salona Teuta

Ovogodišnja kampanja inspirirana je modnom etapom 60-tih, 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća. Tim salona Teuta vratio nas je u doba koje je obilježilo modni svijet, ne samo frizurama i noktima koje su za svako razdoblje drugačije, ali jedinstvene već i pomno odabranim stylingom i make upom. Kratak presjek svakog od razdoblja najbolje će približiti ovu divnu beauty priču.

Salon Teuta
 
Salon Teuta 
Salon Teuta
60-te
Godine koje su obilježile senzualne, tapirane i velike frizure, ali i kratke dječačke s velikom dozom ženstvenosti. Ovo razdoblje tim salona Teuta smatra najženstvenijim što se tiče frizura, ali i odjeće. Kod Ive Balaban je primijenjena nova bronde tehnika bojanja kose, koja je idealna za klijentice koje žele zadržati tamnu nijansu, ali ipak dati lagano osunčani izgled kosi, a kod Belme je primijenjena diskretna balayage tehnika crtanja pramenova.

Salon Teuta
 
Salon Teuta
70-te
Početkom 70-tih vladale su bujne paperjaste fenirane kose kao što je prikazano na Belmi, kosa je raspuštena i slobodna. Kod Ive je prikazana suprotnost te frizure na način da je ukroćena pri vrhovima pletenicama, dajući joj dozu buntovne frizure u hippie stilu.
 
Salon Teuta 
Salon Teuta 
Salon Teuta

80-te

80-tih godina je kosa bila razbarušena, kovrčava i postepeno ošišana. U ovoj divnoj kampanji kosa je velika, neobavezno prebačena na stranu i na neki neukrotivi način seksipilna. Iako su 80-te bile nemilosrdne prema kosi imaju i svoju šarmantnu stranu u razdoblju šljokica, neurednih tretiranih kosa i glamuroznog nakita.

Osim kose u kampanji su istaknuti i nokti koji su njegovani i kratki, a naglasak je na bojama uz prirodan izgled noktiju.

Uz Teutu Mesaroš i Šimu Eškinju kampanju potpisuje tim salona Teuta, make up Dajana Pajkić, za nokte je zaslužna Andrea Škof, styling potpisuje Lea Krpan.
Objavljeno: 08.06.2015. u 10:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p