VIJESTI

Mini Signorina - 4 nova mirisa za prave dame

Koja ste vi- romantična, razigrana, tajanstvena ili elegantna?
Mini Signorina, kolekcija je mini mirisa ukrašenih kaleidoskopskim stilom modne ilustratorice Jo Ratcliffe, koja je na jedinstven i kreativan način interpretirala razigrano raspoloženje Signorina mirisa. Mirisi Ferragamo Signorina mijenjaju se i smanjuju u novu dimenziju.
 
Nova kolekcija, četiri različite osobnosti u novom inovativnom formatu: Signorina Eau de Parfum, Signorina Eleganza, Signorina Misteriosa, Signorina in fiore. Šareno i veselo putovanje u novi kaleidoskopski svemir gdje nema granica između stvarnog i zamišljenog svijeta. Svijet u kojem sve iznenađujuće podsjeća na čaroliju Signorine i nadahnuto je njezinom radošću. S veselim duhom, Signorina se zabavno pretvara u neočekivan oblik, održavajući svoj ikonski identitet i igrajući se sa svojim različitim osobnostima, i postaje ... Mini Signorina.

Ikonska Signorina bočica smanjuje se u inovativan, veseli oblik: novi slatki format od 20 ml za naglašavanje razigranog raspoloženja Signorine. Dragocjena staklena kocka s legendarnom Salvatore Ferragamo Vara mašnom, u četiri različite kombinacije boja, po jedna za svaku Signorinu. Jo Ratcliffe "JoCanDraw" je umjetnica iz Londona, ilustratorica i animatorica, poznata po kaleidoskopskim animacijama i ručno crtanim likovima. Često surađuje s modnim kućama i magazinima za stvaranje umjetničkih filmova, animacija i editorijala. Šareni i veseli svijet Mini Signorine u potpunosti je predstavljen s novom ambalažom. Nepogrešivo pakiranje Signorina mirisa graciozno je ukrašeno s potpisom modne ilustratorice Jo Ratcliffe. Legendarna Salvatore Ferragamo Vara mašna dobiva kaleidoskopski dodir kako bi zadržala razigrano raspoloženje Signorine ne izgubivši identitet klasičnih Signorina.

Signorina EDP (romantična)

Mirisnoj kompoziciji u visokim notama poklonjen je karizmatični balans crvenih ribiza i crvenog papra koji naginje mirisima bijelog cvijeća. Srce odiše notama svježeg jasmina, cvjetovima ruže i romantičnih latica božura dok su u osnovi pačuli, mošus i panna cotta.


Signorina Eleganza (elegantna)

Signorina Eleganza predstavlja elegantan, luksuzan i sofisticiran karakter koji će pristajati mnogim ženama. Ovaj miris sadrži note kruške i grejpa, srednje note čine osmantus i badem, dok su bazne note koža i pačuli.
Signorina Misteriosa (tajanstvena)

Misteriosa upotpunjuje kolekciju Signorina kao večernji, nepredvidiv i misteriozan miris.  U vrhu kompozicije nalaze se svježe i gorke note divlje kupine i nerolija. Cvijet naranče i senzualna tuberoza doprinose orijentalno-voćnom mirisu. Bazne note su pačuli i vanilija.
Signorina in fiore (razigrana)
 
Signorina in Fiore slavi mlade žene, pune radosti i ljubavi. Srce mirisa je spoj cvijeća, trešnjin cvijet i transparentne latice Jasmina šarmantno osvjetljavaju miris. Duboka lakoća uokviruje osjetila ostavljajući nježan trag mekanog bijelog mošusa i kremaste sandalovine.


Cijena proizvoda je 269 kn (20 ml).
Foto: PR
Objavljeno: 14.05.2018. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p