VIJESTI

Mirisan način za borbu protiv celulita

Da, i to je moguće!

Kada bi vam netko ponudio mirisan način da se riješite celulita, biste li odbili? Upravo ovu soluciju nam predlaže prirodna kozmetika Lush.

fotka-681-7205.jpg

 

Sugar Scrubs piling sa šećerom fair trade porijekla, odstranjuje odumrle stanice kože i revitalizira je. Glavni sastojci poput komorača, đumbira i lavandinog ulja su 100% prirodni borci protiv tvrdoglavih naslaga celulita i opuštene kože.

 

Pločica za masažu „Into thin air" je best seller iz Lushovog asortimana. Većinski sastav je kombinacija različitih ulja koja su izvrsna u borbi protiv celulita: zlatni grah za masažu, ulje komorača i čempresa za cirkulaciju te kakao i shea maslac koji hrane kožu. Uz pravilnu prehrani i fizičku aktivnost, kombinacija Sugar Scrubsa i Into thin Air pločice, će vam omogućiti savršeno tijelo za ljetni odmor.

 

00754.jpg

 

 

Pored nepravilne prehrane, stres je jedan od najvećih neprijatelja ženske kože. Psychodelic kugla vam sa intenzivnim mirisom cimeta, sandalovine, naranče i limunastog ulja Litsee cubebe, garantira umirujući učinak nakon napornog radnog dana. Lush proizvode možete pronaći na prodajnom mjestu u Petrinjskoj 4 i Ilici 62 u Zagrebu.

 

 

 

A.P. 

Objavljeno: 10.06.2009. u 11:49
Tagovi: Lush, Celulit, piling

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p