VIJESTI

Mirisna kolekcija koja naglašava emocionalne trenutke

Eve Discovery mirisna kolekcija s 3 različita mirisa
avon
Život je skup priča u kojemu svaki dan donosi nove izazove, nove uloge koje moramo odigrati. Nakon uspješnog lansiranja prvog dual mirisa Eve Duet, Avon lansiranjem EVE Discovery mirisne kolekcije nastavlja slaviti snagu i multidimenzionalnost žene.

Stručno stvorena zbirka pojedinačnih mirisa koju su kreirali neki od najboljih svjetskih kreatora mirisa, ženama daje priliku da otkriju svoje emocije, naglase svoje posebne trenutke i da se izraze mirisom u svakoj prigodi. Holivudska glumica Eva Mendes prekrasna je u ulozi EVE glasnogovornice: “Nije li divno imati zbirku pojedinačnih mirisa koji svaki trenutak mogu učiniti vječnim i pojačati naše osjećaje u svakoj prilici? Kolekcija tri pojedinačna mirisa omogućava mi da se izrazim baš onako kako želim, bilo da je to elegancija (Elegance), sigurnost (Confidence) ili osjećaj privlačnosti i zanosa (Alluring).”

Avon
EVE Confidence  miris je za sigurnu, optimističnu i zadovoljnu ženu. Osvježavajući miris oblikovan je kaleidoskopom svježine i optimizma cvjetnih nota s kombinacijom slatke drvenaste sigurnosti. Glavne note su kruška, crni ribizl i Chantilly. Srednje note su frangipani i indijski jasmin Sambac dok je u bazi ovoga mirisa vanilija, hrastovina i Firmenich mošus. Zajednička nit svih EVE Discovery parfema je ekskluzivna struktura koja ih povezuje zajedno, kao zbirku i uobličuje siluetu žene u miris. Ta je poveznica Feminine Code, s crvenim plodovima koji predstavljaju njezinu energiju, s delikatnim cvjetovima za njezinu individualnost i njezinu snagu. EVE Discovery kolekcija je mirisa koju su kreirali neka od svjetski najpoznatijih imena u industriji: Honorine Blanc (Confidence), Harry Frémont (Elegance) – jedini kreator mirisa koji je dvije godine za redom osvojio Internacionalnu nagradu French Society of Perfumers te Richard Harpin i Gabriela Chelariu (Alluring).

Avon
EVE Alluring miris je za osjetljivu, privlačnu i zanosnu ženu. Osjetljivi neroli cvjeta na primamljivom prasku sočne ružičaste šljive i leži na plaštu drvenaste kože i zanosnom mošusu. Glavne note ovoga mirisa su đurđica, ružičasta šljiva, frezija. Srednje note su list ljubičice, cvjetno ulje gorke naranče Neroli i pupoljak irisa do je baza mirisa svjetlucava esencija jantara, sandalovina, Firmenich mošus.
Foto: PR
Objavljeno: 20.02.2018. u 11:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p