VIJESTI

Morate isprobati ovaj način postizanja efekta svježe kože

Do zdrave i luminozne kože u nekoliko koraka
skin 
Granica između savršeno osvježenog lica sa diskretnom dozom highlighta i blješteće disko kugle vrlo je tanka kad radimo sa proizvodima poput iluminatora. Make up artistica Elle Leary podijelila je svoju misao vodilju pri nanošenju iluminatora kojom postiže nevjerojatno svjež i odmoran izgled lica, a bez neprirodno sjajnog i nametljivog efekta na koži.

“Prvo, zaboravite sve što ste dosad imali prilike naučiti o nanošenju highlighta na lice. Umjesto da ga koristite kao završni proizvod, razmišljajte o njemu kao bazi za ostatak make upa”
, poručila je Elle.
 
skin
Poznata vizažistica preporučuje nanošenje iluminirajućeg primera ili samog iluminatora ispod pudera, i tvrdi da ova tehnika omogućuje postizanje realističnog izgleda zdrave kože jer koncentrira sjaj na svim pravim mjestima, i spriječava da izgledate prevlažno i presjajno na pojedinim dijelovima.

“Ako imate masnu kožu, aplicirajte highlighter samo na vanjske i reljefaste dijelove lica, uključujući nos i vrhove jagodica. Uvijek korisite tekuće ili kremaste proizvode poput Nars Multiple proizvoda u nijansi Luxor (300 kn) ili Chantecaille Highlighting Fluida (300 kn) za izvođenje ove tehnike. Također, ako imate tople tonove u koži, izaberite iluminator koji u sebi ima zlatne čestice, a ako ste hladnog tona, onda izaberite proizvod s ružičastim česticama”, savjetovala je slavna make up artistica.
 
skin
J. S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 19.04.2015. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p