VIJESTI

Možemo li se riješiti mitesera zauvijek?

Pravi odgovor na vječno pitanje
beauty
   
Te ružne, crne točkice na vašem nosu su miteseri i to, vjerujemo, već dobro znate. No ono što sigurno ne znate je kako ih se riješiti - i možemo li ih se uopće ikada riješiti. 
 
Odgovor na vječno pitanje o kojem ovisi izgled vašeg lica je jednostavan: da, mitesera se možemo riješiti, ali samo pomoću specijalne preparative, i to redovitom upotrebom. Magičan sastojak na koji ćete željeti baciti oko ove jesen je salicilna kiselina, poznatija i pod kraticom BHA.
  
skin 
BHA, odnosno betahidroksilna ili salicilna kiselina, obično u komercijalno dostupnim proizvodima dolazi u koncentraciji od 0.5 do maksimalno 2 posto, a razlog za ovako male koncentracije je činjenica da se radi o jako efikasnom sastojku koji na površini kože radi piling kože. Odstranjujući na površini zaostale mrtve stanice kože, vaše će lice redovnom upotrebom biti posvijetljeno, pore sužene, a upale na licu reducirane. Dodatno, i vaši će miteseri vremenom postajati sve manje izraženi jer ovaj magični sastojak djeluje tako da ulazi u poru i otapa 'čep' sastavljen od izlučenog sebuma, stanica kože i zaostalih nečistoća. Pogledajte prijedloge top proizvoda po našem izboru.
 
J.S.
Foto: Pinterest
 
Objavljeno: 12.09.2015. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p