VIJESTI

Na frizuru po dozu umjetnosti

Studio Etra i umjetnost
Studio Etra 
Studio Etra, koji je ove godine proslavio deset godina svog postojanja, od samih početaka težio je suradnji s različitim umjetnicima. U studiju su tako do sada već izlagali kiparica Iva Mihanović, akademski slikar Krunoslav Stojanovski, dizajnerica nakita Irena Kaštela, Ivan Bulić Ičo svjetioničar, fotografkinja Mare Milin.

Uvijek korak ispred i neprestano u potrazi za nečim novim, Petra Granić Glowatzky, kreativna direktorica studija, osmislila je novi projekt pod nazivom HeART Hair.
 
Studio EtraPetra Granić Glowatzky, Lana Barić, Iva Mihalić, Judita Franković i Anja Matković
 
„Oduvijek sam na svoju struku gledala jako kreativno, tako sam se i predala svome radu, a kako sam cijeli život okružena s divnim umjetnicima ova lijepa humana avantura jednostavno se povezala u želji da poduprem njihov rad te da zajedno učinimo lijepu gestu. Jako me veseli projekt 'HeART Hair' i hvala mojim muzama, Juditi Franković, Lani Barić, Ivi Mihalić, Anji Matković i Mariji Škaričić, što su ga s veseljem podržale“, objašnjava Petra Granić Glowatzky
 
Studio Etra
Idućih godinu dana studio će kao izložbeni prostor biti platforma četvero umjetnika, koji će kroz tri mjeseca izlaganja, jednu svoju prodanu sliku darovati u humanitarne svrhe. Projekt započinje s akademskom slikaricom koja je nedavno objavila i svoj prvi roman koji je vrlo rado čitan u Etri.
 
Judita Franković i Petra Granić Glowatsky Judita Franković i Petra Granić Glowatzky
 
Inspiraciju u radu, kaže Tisja dobiva iz svakodnevice, u malim sitnicama što čini život, a za HeART Hair ima samo riječi hvale jer joj je uvijek zadovoljstvo sudjelovati u humanitarnoj akciji. Studio Etra tako će u ove blagdanske dane svojom originalnošću započeti jednu lijepu humanu priču u kojoj se isprepliću razne estetike.

Foto: PR
Objavljeno: 29.12.2015. u 09:23

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p