VIJESTI

Na internet po savršen savjet!

Vichy stranica za savjetovanje

Sve odgovore na pitanja koja vs muče, a vezana su uz vaš ten odsad možete pronaći na jednome mjestu! Laboratoriji Vichy pokrenuli su novu, suvremenu i interaktivnu web stranicu Vichy Consult (www.vichyconsult.com.hr) kojom žele korisnicima omogućiti da bolje razumiju i upoznaju svoju kožu te da posljedično pronađu za nju njegu koja joj najbolje odgovara.

Posjetitelji stranice imat će priliku pročitati stručne članke i pristup tematskim poglavljima o njezi tijela i kose, starenju, osjetljivosti i sl. Na portalu će biti predstavljeni rezultati najnovijih istraživanja i Vichy noviteti.

Korisnici web stranice mogu od sada jednostavno doznati kakav je tip njihove kože i kakva joj njega najbolje odgovara! Ispunjavanjem detaljnoga stručnog upitnika na web stranici možete kreirati svoj račun, a Laboratoriji Vichy za vas će pripremiti elektroničko Izvješće o vašoj koži. U njemu će biti sadržane sve informacije o vašem tipu kože, proizvodima koji su najprikladniji za njezinu njegu i pogodnostima koje vam pripadaju. Prvih 300 koji će na portalu kreirati svoj račun i dobiti Izvješće o svojoj koži primit će paket dobrodošlice Vichy Consult koji uključuje mini proizvode za čišćenje i njegu lica te kose.

B.K.

foto: screenshot stranice

Objavljeno: 08.09.2010. u 11:42
Tagovi: Vichy

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p