VIJESTI

Najbolje celebrity beauty kampanje 2015. godine

Ove suradnje su obilježile godinu
Najbolje beauty reklame 2015. 
Možemo reći kako je 2015. godina bila puna brojnih celeb suradnji s poznatim kozmetičkim kućama. Lansirane su limitirane kolekcije, predstavljeni posebni proizvodi, a mnogobrojne ljepotice su krasile reklamne kampanje vodećih kuća. U nastavku donosimo pregled beauty kampanji i suradnji koje su obilježile 2015. godinu!

Jennifer Lawrence za Dior

Poznata glumica Jennifer Lawrence ove godine je predstavila posljednji nastavak sad već kultnog filmskoj serijala Igre gladi. Na crvenom tepihu je očekivano nosila Dior, stoga nije iznenadila vijest da je upravo ona postala zaštitno lice Addict ruža.

Jennifer Lawrence za Dior
Gigi Hadid za Maybelline
Ova godina je bila godina it djevojke Gigi Hadid. Nosila je vodeća dizajnerska imena na svjetskim tjednima mode, a debitirala je i na Victoria's Secret modnoj reviji. Gigi je također postala i zaštitno lice za Maybelline te se pridružila svojim kolegicama ambasadoricama Jourdan Dunn i Karlie Kloss.
Gigi Hadid za Maybelline
Kylie Jenner za Nip + Fab
Njena kosa i beauty lookovi punili su medijske stupce tijekom cijele 2015. godine. Ranije ove godine postala je ambasadorica britanskog brend Nip + Fab.

Kylie Jenner za Nip + Fab
Kendall Jenner za Estée Lauder
Ni njena sestra nije besposleno sjedila tijekom ove godine. Kendall je postala zaštitno lice prestižne kozmetičke kuće Estée Lauder i to za Pure Color Envy Lip Potion i Modern Muse parfem.

Kendall Jenner za Estée Lauder
Gwen Stefani za Urban Decay
Pjevačica Gwen Stefani poznata je po svom crvenom ružu, a navodno joj je najdraži upravo Urban Decay Gash ruž. Stoga nije iznenadila vijest o njihovoj suradnji, koja je rezultirala UD x Gwen eye shadow paletom.

Gwen Stefani za Urban Decay

Keira Knightley za Chanel
Keira je godinama zaštitno lice parfema Mademoiselle, a ove godine je postala ambasadorica kultnog proizvoda Rouge Coco.

Keira Knightley za Chanel.
Andreja Pejić za Make up for ever
Andreja Pejićje prvi transrodni model koji je dobio veliku kozmetičku kampanju i to za brend Make up For ever.

 Andreja Pejić za Make up forever
Miley Cyrus za MAC
U siječnju ove godine pjevačica Miley Cyrus je predstavila svoj prvi ruž i sjajilo za liniju Viva Glam. Pjevačica je u listopadu najavila novitete, crveno-narančasti Viva Glam ruž koji izvrsno reflektira njenu osobnost.

Miley Cyrus za MAC
Rihanna za RiRi parfem
Pjevačica Rihanna ove godine je lansirala glamuroznu kampanju za svoj novi parfem imena RiRi.

Rihanna za RiRi parfem
Jessica Alba za Honest Beauty
Ove jeseni Jessica Alba je napokon lansirala u sklopu svoje tvrtke The Honest Company i kozmetičku liniju koja je odjeknula ne samo u medijima, nego i na tržištu.

Jessica Alba za Honest Beauty
Ellie Goulding za MAC
MAC obožava surađivati s poznatim licima, a posljednja suradnja je ona s britanskom pjevačicom Ellie Goulding. Kolekcija se sastoji od romantičnih ruževa, bronzera, paleta sjenila i umjetnih trepavica.

Ellie Goulding za MAC
Olivia Palermo za Ciaté London
Svjetska it djevojka Olivia Palermo je postala gost kreativni direktor za britansku kuću Ciaté, a lansirala je kolekciju ruževa, paleta sjenila i rumenila.

Olivia Palermo za Ciaté London
M.D.
Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 28.12.2015. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p