VIJESTI

Najbolje kombinacije lakova za nokte

Ruke i noge u dvoboju!

Toliko lakova, a tako malo vremena! Zašto biste onda nosili istu nijansu na rukama i nogama, ako možete kombinirati boje kako vama odgovara i na taj način ne osjećati grižnju savjesti jer onaj divni, skupi lak nikada neće doći na red? Donosimo najljepše kombinacije lakova za ovu sezonu s kojima ćete uvijek biti chic.

Pastelni mix


Ponekad je na radnom mjestu teško nositi trendove, ali s povratkom nude i pastelnih nijansi mogli bi i tom problemu stati na kraj. Koristite nude i nježne ružičaste lakove na rukama, a noge ukrasite nekim trendy lakom: pastelno žutim, mint zelenim ili onim boje jorgovana. Ionako će vam samo jedan ili dva prsta viriti iz sandala.

Srodne boje


Ovo bi vam se moglo svidjeti bez obzira jeste li opsjednuti trendovima ili skloni klasici. Kombiniranje više intenzivnih boja nije za svakoga, pa se odlučite na kombiniranje boja iz iste skupine. Npr. plavu i zelenu, ružičastu i narančastu, narančastu i žutu.

Colorblocking


U modnom svijetu je zavladao trend kombiniranja nevjerojatnih nijansi koje nam dosad ne bi pale napamet. Dvije intenzivne nijanse mogu biti cool, ali za njih morate biti poprilično hrabri. Sviđa li vam se ovaj trend, ali plavo-žuta kombinacija ne dolazi u obzir, neka jedna nijansa bude neutralnija ili klasičnija (pout Essiejeve Bahama Mama).

Cool


Srebrna boja podsjeća na zimu i snijeg i savršeno ističe preplanulost. Ništa ne kaže „ljeto" bolje od mint zelene ili pastelno plave nijanse koja podsjeća na more i bazen. Nije ni čudo što su te dvije nijanse genijalna kombinacija, a naš savjet je da srebrnu boju ipak stavite na noge.

 

Borina Kopčić

foto: OPI, Essie, Essence, Pupa, China Glaze, Revlon

Objavljeno: 28.06.2011. u 16:00
Tagovi: lak za nokte

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p