VIJESTI

Najbolje nail art ideje s njujorškog tjedna mode

Instagram fotke vrijede tisuću riječi
Njujorški tjedan mode bliži se svom kraju, a s njime se zaokružuju i prvi jesenski trendovi. Iako je atmosfera iza kulisa revija uvijek prilično hektična, dizajneri i cijela njihova beauty vojska redovito pronalaze vremena obavještavati publiku o svim segmentima svojih revija putem Instagrama.

Zahvaljujući njihovom umrežavanju na ovoj popularnoj platformi, imali smo priliku iz prve ruke saznati kakvi će trendovi u području nail arta zavladati u narednoj hladnijoj sezoni. Svom kraju priveden je tek jedan tjedan mode i u međuvremenu nas očekuju još tri, no New York i njegovi dizajneri još jednom su jasno pokazali kako su nokti modni dodatak za sebe te ih u tom kontekstu valja tretirati.

Prava mala umjetnička djela na noktima stvarana su iz revije u reviju, a beauty stručnjaci već sad nam nude nail art ideje za isprobavanje. Osim što na noktima možete nositi efekte perja, krzna i kavijara, kao najnoviji trend javljaju se male ukrasne zakovice pa čak i šareni kristali.

Uz mat manikuru, trend je još uvijek ona u obliku polumjeseca, a dozu humora i šašavosti vašim će noktima dati razni natpisi i ilustracije. Kakve je sve novitete iznjedrio New York Fashion Week, pogledajte u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Instagram

Objavljeno: 13.02.2013. u 19:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p