VIJESTI

Najdraži crveni ruževi prekrasne vizažistice

Ove crvene ruževe obožava poznata Francuskinja
violette
 
Kada biste htjeli potražiti podatke o tome kako se preziva, ne biste ih mogli pronaći na internetu: jedna od najrespektabilnijih vizažistica današnjice dolazi iz Francuske i poznata je samo pod umjetničkim imenom Violette. Drugo vam i ne treba kad radite kao konzultat za renomirani beauty brend Dior.
 
Kao vizažistici, posao joj je neprestano biti u trendu i znati sve o beauty novitetima, no to ne znači da u svojoj vizažističkoj kolekciji nema svoje omiljene, provjerene proizvode koje najčešće koristi na klijentima i snimanjima. Crveni ruževi su omiljeni komad kozmetike svim zaljubljenicima u kozmetiku pa nas je zanimalo koje to klasične crvene ruževe Violette najviše voli koristiti.
 
"Strast su mi crveni mat ruževi. Ima nešto jako chic u tome, a to najbolje znamo mi Francuskinje. To su naravno M.A.C.-ovi Russian Red i Ruby Woo, a u zadnje vrijeme obožavam i Sephorin Cream Lip Stain u nijansi Always Red. Tamniji crveni ruževi su mi također prekrasni, pomalo misteriozni i šarmantni. Da želim postići takav look, odabrala bih Chanel Rouge Allure Lipstick u nijansi Pirate i Nars Satin Lip Pencil u nijansi Goldshan", izjavila je u intervjuu za glamour.com prekrasna Violette.

J.S.
Foto: Instagram


Objavljeno: 15.01.2016. u 13:32
Tagovi: crveni ruž

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p