VIJESTI

Najdraži proizvodi vizažista: Ivana Bilandžija Billy

Što poznata make up artistica koristi na sebi i klijentima?
billy
 
Ivanu Bilandžiju Billy ne treba mnogo predstavljati jer je iza nje zavidna karijera u kojoj je Billy stekla impresivno vizažističko iskustvo. Višegodišnji rad s klijentima kojima je potreba svakodnevno izgledati sjajno, u Billyjinom je vizažističkom kitu iznjedrio favorite među make up proizvodima na koje se poznata hrvatska vizažistica uvijek može osloniti. O kojim se proizvodima radi doznajte u nastavku.
 
"Kada razgovaramo o make upu ima par stvari bez kojih jednostavno ne mogu, prije svega to su pigmenti za obrve od MAC-a i Illamasque u boji Tthunder, Peek i Motto. Jako volim definirane obrve koje i sama nosim dok klijenticama ipak ne forsiram takve pin up obrve, no svakako je poželjno tu sivkastu boju obrve lagano pofarbati u topliju nijansu ili u nijansu korijena kose. Druga stvar je definitivno highlighter kojeg koristim u svim prigodama. Volim highlightere svih konzistencija - prah, talk, krema... Obožavam svježinu i sjaj kože kada ga nanesem. Najdraži mi je Illamasquin čisti pigment u boji Furore"
, rekla je Billy.
 
makeup 
No, to nije sve. Na Billyjinom popisu najdražih make up proizvoda ima još proizvoda prestižnih make up brendova koje obožavaju beauty ovisnice diljem svijeta :

"Obožavani pin up look ne bi bio cjelovit bez najdražeg mi ruža u boji maline MAC Retro Matte All Fired up ili crvenog Illamasqua ruža u nijansi Box. Četvrti bitan proizvod koji obožavam i na sebi i na klijenticama je rumenilo i to svih mogućih rozih, marelica i breskva tonova. Najbolja kombinacija za mene ona dvaju Laura Mercier rumenila - Pink Rose i Cool Pink Plum. Nezaobilazan je i tuš pune crne mat boje, a obožavam Aqua Black Eyeliner brenda Make up for ever i gel tuš od Illamasque, Infinity. Na kraju, primer za lice koji najviše koristim je definitivno Step 1 Skin Equalizer - također od Make up for evera. To je čak najbitniji proizvod jer upravo zbog primera make up traje duže te spriječava prodiranje tekućeg pudera i nečistoča u pore", poručila je za kraj Billy.
 
J.S.
Foto: PR


Objavljeno: 22.01.2016. u 14:22

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p