VIJESTI

Najljepše decentne manikure za blagdane

Šarmantni nokti u moderniziranom art deco stilu
nails
 
Blagdanske manikure zahtijevaju dozu svečanosti i elegancije, no ako vam ne pada na pamet nokte 'okititi' šljokicama i drugim ekstravagantnim ukrasima, možda je ova popularna manikura pravo rješenje za vas. Naime, ovog prosinca obožavamo nokte u art deco stilu koji su efektni, a opet sofisticirani. Obećajemo, ovaj način dekoracije noktiju neće vas iznevjeriti niti za za casual niti za one najelegantnije prigode. Volimo ih jer su tako nosivi bez da gube svoj statement izričaj. Naše omiljene manikure i kako kombinirati boje na šarmantan način pogledajte u nastavku.
 
Višebojni polumjeseci
Izaberite bilo koje tri međusobno kontrastne boje. Što je veći kontrast, to će manikura biti efektnija.
  
nails
Crno - bijeli apstrakt
Duokromnu kombinaciju izradite koristeći neboje - crnu i bijeli. Odaberite bijeli lak s visokim prekrivanjem kao bazu, a crnim izvlačite geometrijske oblike.
 
nails
Šarmantni chevron
Ukoliko imate dugačke nokte, svakako odaberite ovu šarmantnu manikuru u kojoj kombinirate dvije vrlo seksi nijanse - crnu i crvenu.
  
nails 
Dijagonalne linije
Odaberite baznu boju i zatim dvije kontrastne nijanse izvlačite u obliku dijagonalnih linija. Neka vaša manikura bude zabavna i zanimljiva: ne težite simetriji već birajte različite debljine i pozicije kontrastnih boja.
 
nails 
J.S.
Foto: Gregory Keith
Objavljeno: 12.12.2015. u 00:00
Tagovi: manikura

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p