VIJESTI

Najljepše proljetne boje Diorovih lakova za nokte

Kultni Dior Vernis u novom ruhu

Od travnja 1962. godine, kada je izašla ilustrirana kampanja Renea Gruaua za prvi u povijesti lak za nokte kuće Dior, Diorov Vernis stekao je kultni status među obožavateljicama profinjene i elegantne manikure. Početak 2014. godine poslužio je kao idealna prilika za revolucioniziranje ovog legendarnog proizvoda, i to s novom formulom gelastog efekta, koja nudi profesionalne, dugotrajne rezultate.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Diorovi ponovljeni lakovi jačaju površinu nokta i osiguravaju mu glatkoću i ekstremni sjaj. Profesionalni rezultati također su djelo novog aplikatora, koji je od ove godine mnogo fleksibilniji, s duljom i zaobljenijom četkicom, koja će uzeti idealnu količinu laka za idealnu i ujednačenu aplikaciju na nokat.

Futuristička kolekcija lakova za nokte ostala je vjerna dosadašnjim bojama, koje su dio DNA ove modne i beauty kuće. U kolekciji su dostupne sve nijanse za svaki styling, svaku želju i svaki trenutak i ima ih ukupno 21. Dior Vernis Couture Effet Gel kolekcija lansirana će biti u travnju 2014. Godine.


 

H.B.

photo: Dior

 
Objavljeno: 26.02.2014. u 15:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p