VIJESTI

Najnoviji hit u svijetu kozmetike - prvi make up za osmijeh

Signal White Now Touch
signal touch white
O
smijeh je najljepši modni dodatak svakom licu, vaš zaštitni znak i odraz karaktera, a savršen osmijeh omogućit će vam prava revolucija među kozmetičkim proizvodima u obliku Signal White Now Touch olovke koja je stigla i na hrvatsko tržište. Ovaj novi proizvod pružit će vam upravo ono što trebate – neodoljivi osmijeh.

Olovku brenda Signal za trenutačni efekt i bijele zube, savršenu za dobivanje potrebnog blistavo bijelog osmijeha u trenu, prve su isprobale poznate Hrvatice i ambasadorice prvog make upa za osmijeh. Ivana Mišerić, Ecija Ivušić i Anita Dujić, žene poznate po prekrasnom detalju na licu koji uvijek privlači pažnju, znaju kolika je moć osmijeha, a da bi bio blistav važno je uz sebe uvijek imati proizvod koji će na vrlo jednostavan način zube dovesti do savršenstva. Tri jednostavna koraka click - touch - smile dovoljna su kako bi se postigao onaj efekt o kojem svi sanjaju, holivudski osmijeh.

signal touch white
U svijetu ljepote bijeli zubi su nezaobilazni. S takvim zubima osjećamo se ljepše i imamo više samopouzdanja, otkrivaju našu ljepotu i pružaju čaroban osmijeh, koji nam podiže raspoloženje. Tajna ovog čudesnog proizvoda na području oralne njege i ljepote je u kristalima koji reflektiraju svjetlost te dolaze na površinu cakline, za bjelje zube i blistavi osmijeh. Današnji moderni način života svakodnevno je ispunjen gustim rasporedom obaveza, no sada u svojoj torbici možete stalno sa sobom nositi Signal White NOW Touch, koji će brzo i učinkovito osloboditi osmijeh na vašem licu. Praktični make up za tvoj osmijeh vrlo je jednostavan za korištenje. Pritisak gumba, ravnomjerni nanos sloja i sušenje od jedne minute garancija su blistavo bijelog osmijeha.

signal touch white
Signal olovka nadahnuta je svijetom glamura te se sa svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom savršeno uklapa u svaku make up torbicu, za trenutačno i privremeno izbjeljivanje zubi koje možete ponijeti sa sobom, gdje god bili. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet. Jedinstveni i praktični make up za osmijeh dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99,90 kuna.

signal touch white
Foto: PR
Objavljeno: 07.06.2017. u 11:21
Tagovi: beauty, zubi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p