VIJESTI

Najpopularnije maske za lice napokon u Hrvatskoj

Dobrodošli u čaroban svijet Glamglow
glam glow

Najpoznatije maske na svijetu, omiljene u svijetu poznatih ali nimalo manje ženama i muškarcima diljem svijeta, dolaze na hrvatsko tržište!

 
Prvi kupci Glamglow maski za lice su bili make up artisti i zvijezde Hollywood-a, prijatelji danas uspješnog bračnog para Glenn i Shannon Dillmore. Danas je Glamglow® multimilijunski brend, omiljen i neizostavan proizvod za sve koji žele trenutne i vidljive rezultate.
 
Tko sve koristi Glamglow maske? Denzel Washington, Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Tommy Lee, Nina Dobrev, Jeremy Piven, Jay-Z i mnogi, mnogi drugi. Sexy pakiranja dizajnirana su u skladu s osjećajem kao da sami sebi otvarate poklon i unutra je upravo ono što ste oduvijek željeli, a znak Hollywodske zvijezde predstavlja simbol slave, glamura i oduševljenja. 
glam glowOd lansiranja brenda 2010. godine do danas, Glamglow maske dobitnice su preko 30 prestižnih nagrada i globalno su priznate kao brzo djelujući, inovativni tretmani od blata koji pružaju trenutne i vidljive rezultate. Najpoznatija i prva kreirana maska je Youthmud® - bazirana na čarobnim sastojcima vulkanskih stijena, morske gline s francuskih obala te pravim listovima zelenog čaja.
 
glam glow 
Druga najpoznatija je peel off maska Gravitymud® za koju kažu da je s onoga svijeta osim izvrsnih rezultata, tijekom sušenja pretvara iz bijele u sexy srebrnu.
 
Glamglow maske mogu se kupiti u Douglas parfumerijama i parfumeriji Anabella u Jokeru u Splitu.
 
Foto: PR
Objavljeno: 26.07.2016. u 09:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p