VIJESTI

Najšarmantnije frizure s Golden Globesa

Koje su ljepotice zasjale na glamuroznom eventu?
hair
 
Jučer je, 10. prosinca, održana anualna dodjela Golden Globes nagrada koja je, očekivano, okupila svjetski poznate ljepotice koje su se ovom prigodom odlučile pokazati u šarmantnim izdanjima, a nas su posebno oduševile frizure. Tema večeri bile su začešljane frizure, od elegantnih i krotkih punđica napravljenih od poluduge i fine kose do zalizanih, visokih i bogatih pletenica dopunjenih umještenim ekstenzijama koje su se nevidljivo stapale s ostatkom kose.
 

Ponajviše nas je oduševila sofisticirana asimetrična frizura Kate Blanchette koja je s jedne strane bila raspuštena u dužinu klasične bob frizure, a s druge strane je bila nježno začešljana i ispletena u kompleksnu pletenicu koja je na potiljku davala interesantan volumen.
 
kate blanchette 
kate blanchette  
Kate Bosworth se pak odlučila na zlatni standard: delikatnu plavu poludugu kosu jednostavno je začešljela u elegantnu punđicu, a nestašne vlasi bile su zaglađene pri tjemenu bez efekta lakirane kose što je omekšalo dojam frizure.
 
kate bosworth 
Još jednu sjajnu varijaciju zalizane kose pokazala je Rooney Mara koja je nosila visoku debelu pletenicu. Odostraga je njezina kosa bila podijeljena na gornju i donju sekciju, pri čemu je od gornje ispletena pletenica od njezine kose, a u donjem je dijelu potpomognuta ekstenzijama kako bi se stvorio dojam dužine i voluminoznosti.
 
rooney mara 
J.S.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 11.01.2016. u 11:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p