VIJESTI

Najzanimljivija linija tušem koju smo ikad vidjeli

Odličan i jedinstven look
linija tušem

Baš kad smo uspjeli savladati osnovnu cat eye liniju, pojavila se nova, koju do sad još nismo vidjeli i oduševila nas je jer izgleda čarobno! Pogledajte fotografije i inspirirajte za novu liniju tušem koja će biti hit ove jeseni!

Za razliku od besprijekorne i ravne linije, na Instagramu je popularna jedna potpuno drugačija linija naziva ribbon liner. Ova nova tehnika uključuje običnu liniju tušem i oko nje omotanu trakicu u boji koja može biti nepravilna. Iako se ova linija nanosi bez pravila, trebat će vam malo prakse dok ne usavršite onakvu kakvu želite, ali ako ste ravnu cat eye usavršili, ovu ćete nanijeti k'o od šale. 
 
linija tušem
Ovu novu liniju tušem otkrili smo na Instagramu jer je sve prepouno ovakvih lookova. Ova linija tušem odlična je jer možete izraziti svoju kreativnost i napraviti zaista jedinstven look. Za početak počnite s jednom linijom, a kasnije kada se usavršite možete napraviti nekoliko. Ako nešto pogriješite, uvijek možete reći da ste upravo tako htjeli da izgleda! Nas ova linija tušem podsjeća na nacrtan DNA lanac i zaista je posebna. Isprobajte ovu liniju tušem jer vam ne treba mirna ruka, a imat ćete jedinstveni look.
 
linija tušem
 
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.09.2016. u 10:57

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p