VIJESTI

Napokon je otkrivena debitantska make up kolekcija Marca Jacobsa

122 beauty proizvoda koja će malo koga ostaviti ravnodušnim

Prije nešto manje od mjesec dana, na našem portalu službeno smo vam potvrdili šuškanja o tome kako će Marc Jacobs lansirati svoju prvu make up kolekciju u suradnji sa Sephorom. Iako je tada bilo poznato vrlo malo detalja, osim toga da će beauty proizvodi američkog dizajnera pristići na police trgovina početkom kolovoza, ovih je dana Jacobs napokon pustio u javnost nešto više informacija.

Uz odlične fotografije proizvoda, koje je donio WWD, poznato je kako će Jacobsova make up kolekcija obuhvatiti ukupno 122 raznobojna proizvoda, od kojih će neki čak biti unisex.

Brojne artikle Jacobs je imenovao prema svojm tetovažama i omiljenim filmovima, a raspon njihovih cijena kretat će se između 29 dolara za balzam za usne i 59 dolara za paletu sjenila za oči.

Njegova make up linija podijeljenja je u četiri kategorije: Smart Complexion sadrži podloge, korektore i pudere, Blacquer obuhvaća tuševe, uvijače za trepavice i gelaste olovke, Hi-Per Color nosi ruževe, rumenila, sjenila, bronzere i lakove za nokte, a Boy Tested, Girl Approved karakteriziraju unisex proizvodi, poput balzama za usne, gela za obrve i korektora.

 

H.B.

Objavljeno: 19.06.2013. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p