VIJESTI

Napredna linija proizvoda za njegu kože

Kiehl’s Dermatologist Solutions
kiehl's
K
iehl’s Since 1851, njujorška tvrtka koja proizvodi proizvode za njegu kože, 2015. je godine obilježila 10. godišnjicu svoje poznate linije Dermatologist Solutions™, lansirane 2005.

Lansirana u partnerstvu s nizom dermatologa i znanstvenika sa sveučilišta Harvard, Columbia, Yale i Pennsylvania te iz bolničkog centra Cedar-Sinai, linija Kiehl’s Dermatologist Solutions™ već cijelo desetljeće nudi ciljana, napredna rješenja za potrebe Kiehl’sovih kupaca vezane uz njegu kože.

Ubrzo nakon lansiranja, linija je postala omiljena među dermatolozima, a mnogi je preporučuju kao djelotvorna, a blaga i neinvazivna rješenja za njegu kože ili kao dopunske tretmane dermatološkim postupcima koji se provode u ordinacijama.

Najprodavaniji proizvodi iz linije uključuju:

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate (moćan koncentrat za smanjenje bora)

Clearly Corrective™ Dark Spot Solution
(rješenje za korekciju tamnih mrlja)

Ultra-Light Daily UV Defense Sunscreen
(iznimno lagan preparat za svakodnevnu zaštitu od UV zraka)

kiehl's
Prošle godine, u znak proslave 10. godišnjice, Kiehl’s je sa zadovoljstvom najavio suradnju s novim vijećem stručnjaka na području dermatologije, od kojih je svaki odabran na temelju medicinskih dostignuća i rezultata tijekom rada u svjetskim centrima za izvrsnost u njezi kože - New Yorku, Seoulu, Zurichu, Los Angelesu i São Paulu. Ti će predvodnici na području njege kože u partnerstvu s Kiehl’s ovim timom iz Odjela za istraživanja i inovacije pomoći Kiehl'su u kreiranju inovativnih, učinkovitih i ciljanih tretmana za kupce diljem svijeta.

Nadahnut najnovijim saznanjima na području dermatologije, Kiehl’s lansira četiri nove formulacije Dermatologist Solutions™:

Precision Lifting & Pore-Tightening Concentrate (koncentrat za precizan lifting i sužavanje pora)

Clearly Corrective™ Dark Circle Perfector
(korektivni preparat za uklanjanje tamnih koluta)

Ultra-Light Daily UV Defense Sunscreen
(iznimno lagan preparat za svakodnevnu zaštitu od UV zraka)

Ultra-Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen
(iznimno lagan preparat za svakodnevnu zaštitu od UV zraka na bazi minerala)

kiehl's
Foto: PR
Objavljeno: 23.09.2016. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p