VIJESTI

Neka na vašim noktima zavlada pravo šarenilo cirkusa

China Glaze lansira kolekciju inspiriranu kultnim Cirque du Soleil

Nadolazeći 3D film "Cirque du Soleil: Worlds Away" svjetski poznatog cirkusa poslužio je kao inspiracija poznatom proizvođaču lakova za nokte China Glaze da kreira još jednu fantastičnu kolekciju, koja će svaku ljubiteljicu mazalica za nokte ostaviti na slatkim mukama pri odabiru omiljenih boja.


Egzotična, jedinstvena te nadahnuta najluđim akrobacijama, ova linija lakova za nokte objedinjuje najljepše i najbogatije nijanse, koje sežu od nešto jačih pastelnih boja pa sve do riskantno žarkih tonova. Bijeg u surealni svijet Cirque du Soleila ne bi bio potpun bez shimmera, glittera i drugih reflektirajućih čestica, koje će u trenutku privući pozornost na vaše ruke.


Cirque du Soleil kolekcija lakova za nokte sadrži jedinstvenu formulu, koja će danima odolijevati vanjskim faktorima i činiti lak na vašim noktima postojanim, a birati možete između ukupno 12 nijansi, koje se redom zovu It's a Trap-Eze, Surreal Appeal, Def Defying, Hanging in the Balance, Water you Waiting For, Bizerk for Cirque, A Vicious Cirque-El, Dragon My Heart Around, I Want A-Mour, Bend Over Backwards, Get Carried Away, World's Away i dostupne će biti od 1. prosinca.


H.B.
Photo: China Glaze

Objavljeno: 12.11.2012. u 18:07

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p