VIJESTI

Neka vas magično zavede Chanelov zrcalni video

Donosimo video kampanju osvježene kolekcije Rouge Allure ruževa za usne
Peter Philips, kreativni direktor Chanel make up kolekcija, nikada nije bio sklon predstavljanju noviteta kuće bez barem malo pompe i spektakla oko istih, stoga ne začuđuje kako ni lansiranje novih proizvoda oko Rouge Allure linije ruževa nije moglo proći nezapaženo.


Rezultat je prekrasni, kratki video "Miroir Miroir", koji slavi novu visoko intenzivnu formulu i nijanse poznatog ruža za usne. Osim što je sa stilom htio najaviti novosti iz Chanela, Philips se za magični video sa zrcalima inspirirao Chanelovom Paris-Bombay revijom, održanom u prosincu prošle godine.

Glavnu ulogu u njemu igra model Inguna Butane, čije je lice gotovo u potpunosti prekriveno kristalima i komadićima zrcala, a ova prelijevajuća kompozicija mogla je biti efektna jedino u pokretu, zbog čega su vizuali kampanje zamijenjeni ovim videom. Philips je na licu modela koristio tek neutralno sjenilo i olovku, dok su usne dobile potpuni make over s pet novih nijansi Rouge Allurea; 102 Palpitante, 95 Enjouee, 96 Excentrique, 90 Pimpante i 93 Exaltee.


Nova linija Rouge Allure ruževa za usne, koji pristaju svim tonovima kože, dostupna će biti od rujna, a u međuvremenu vam donosimo spomenuti "Miroir, Miroir" video.


H.B.
Photo: Chanel
Video: Youtube

Objavljeno: 12.07.2012. u 19:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p