VIJESTI

Nekoliko koraka do idealne šminke

Uz pomoć aplikacije poznate vizažistice Simone Antonović

Slavna hrvatska vizažistica Simona Antonović predstavlja svoj novi projekt i poslovnu inovaciju - make-up aplikaciju za pametne telefone, jedinstvenuu cijelom svijetu.

Pod nazivom "Make-Up Tutorials by Simona Antonovic", aplikacija prilagođena iPhone pametnim telefonima, uključuje HD video tutorijale za šminkanje koji vas korak-po-korak vode kroz pet lookova - Podloga, Dnevni look, Brončani look, Smokey Eyes, Glamoruzni look.

Svaki od pet HD video tutorijala nudi i ekstra sadržaje kao što su make-up trikovi te detaljni opisi nanošenja šminke uz odabir make-up alata. Preuzimanje aplikacije je besplatno i dobivate look "Podloga" na poklon.

Jednom kada se aplikacija preuzme na iPhone, u postavkama vašeg iPhonea, izabirete jezik s kojim ćete se služiti u aplikaciji - hrvatski ili engleski.

"Make-Up Tutorials by Simona Antonovic" aplikacija će se periodično nadopunjavati novim make-up lookovima, savjetima i tutorijalima. Uskoro izlaze verzije aplikacije prilagođene za iPad, Android pametne telefone i tablet uređaje.

Ovaj inovativni i moderni digitalni make-up "udžbenik" je sve što modernoj ženi treba kako bi svladala osnovne vještine šminkanja. Najbolje od svega, riječ je o savjetima za šminkanje koje možete uvijek nositi sa sobom i koristiti ih u svakoj prilici, i na svakom mjestu.

Lookovi koje su poznata vizažistica pripremila za svakodnevne i svečane prigode, namijenjeni su svim ženama i djevojkama, bez obzira šminkaju li se za odlazak na posao, maturalnu večer, fakultet, večernji izlazak, vjenčanje ili samo za poslijepodnevnu kavicu s prijateljicama.

Aplikaciju možete preuzeti na adresi:

http://appstore.com/makeuptutorialsbysimonaantonovic

 

 

Objavljeno: 29.05.2013. u 15:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p