VIJESTI

Nezaboravne mirisne note za nju i njega

Le Sphinx je posebna toaletna voda namijenjena i ženama i muškarcima
Freywille miris
S
lavni bečki brend FREYWILLE lansirao je zavodljivu mirisnu kompoziciju osvježavajućih nota , savršenu za predstojeće ljetne dane. Le Sphinx je posebna toaletna voda namijenjena i ženama i muškarcima. Nova luksuzna kreacija satkana je u samoj prijestolnici parfema, francuskom Grasseu, a čarobne esencije vrhunska su sinteza najviše kvalitete obrade dragocjenih sastojaka te neodoljive, mirisne nostalgije.

Energizirajući buket aroma otvaraju kalabrijski bergamot, mandarina i sicilijanski limun uz zagrljaj kraljevskog kardamoma. Osvježavajući koktel uvod je u nezaboravnu šetnju Provansom, beskrajnim poljima lavande koja se u srcu parfema spajaju s osnažujućim notama mate čaja i trpkim dodirom južnoameričke kadulje. Sentimentalno putovanje završava uz aromatičan cedar, bijeli mošus i topao jantar.

Freywille miris
Freywille miris
FREYWILLE Le Sphinx je pravi mirisni dragulj zamišljen kao postojan čuvar romantičnih sjećanja, očekivanja i nade. Posebnu pažnju FREYWILLE je posvetio razvoju i dizajnu ekskluzivnog parfemskog pakiranja: otmjena i klasična crna kutija u kombinaciji s decentnom, dekorativnom vrpcom odiše minimalizmom i profinjenošću. U Hrvatskoj su svi FREYWILLE parfemi dostupni u njihovom butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Freywille miris
Freywille miris
Foto: Maja Bota
Objavljeno: 13.06.2017. u 12:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p