VIJESTI

Nitko ne poznaje kožu ljeti kao Lancaster

Osvojite vrijedan poklon za duge sunčane dane

Za ljepotu i zaštitu vaše kože, Lancaster, stručnjak za anti-age zaštitu od sunca, osnovan u Monacu prije preko 60 godina, obavezao se kombiniranju zaštite od sunca sa senzualnim užitkom kako bi vam pomogli da uživate u suncu.

Ta dugoročna i strastvena priča o uspjehu sa suncem započela je 1971., i od tada je fenomenalni Lancaster zlatni ten posta legenda, vodeći do unikatnog svjetskog ugleda koji brand danas uživa.

Uskladiti sunce s prekrasnom kožom nikada nije bilo lako, ali s preko 26 patenata razvijenim u proteklih 10 godina, nekolicina je bolje pozicionirana kako bi odgovorila na potrebe i očekivanja od današnjih korisnika proizvoda za zaštitu od sunca, pogotovo kada je riječ o starenju kože izazvanom UV zrakama i infracrvenim zrakama.

Na suncu, vaša je koža neprestano izložena ne samo UVB zrakama, nego i UVA zrakama koje uzrokuju prerano starenje kože. Svi smo upoznati sa SPF, zaštitnim faktorom koji štiti kožu od opeklina uzrokovanih UVB zrakama, ali što je s dugoročnom štetom koju izazivaju UVA zrake i preranim starenjem izazvanim slobodnim radikalima?

Lancaster proizvodi za sunčanje kombiniraju ekskluzivni dvostruki zaštitni sistem koji pokriva oboje:

 

Zaštitna linija br.1: UVA / UVB filteri

- balansirani na optimalan način, filteri nove generacije, širokog spektra (SPF 6 do SPF 50+) ograničavaju UVA & UVB zrake na površini kože za trenutnu zaštitu.

 

Zaštitna linija br.2: ekskluzivna nova infracrvena zaštita

S dvostrukim zaštitnim sistemom

- Reflektira i neutralizira infracrvene zrake (koje prodiru duboku u kožu, dublje od UVA & UVB zraka

- Neutralizira slobodne radikale proizvedene UV ZRAKAMA

- Tan activator complex* aktivira ten da bolje potamnimo

- Daje hidrataciju

Zahvaljujući još većoj zaštiti ljepota vaša kože je sačuvana. Vaš ten je blistav, sjajan i dugotrajan, a koža je nahranjena i svilena.

 

MAKSIMALNO TAMNJENJE, OPTIMALNA ZAŠTITA

Želite intenzivnu, zlatnu i sigurnu boju u rekordno vrijeme i želite da traje. Izaberite između legendarne Tan Deepener linije ili  Fast Tan Optimizer linije i osigurajte si šansu da iskoristite maksimum od sunca, te dovedete zaštitu, tamnjenje i zadovoljstvo do "novih razina".

-Dupla zaštita kroz inovativne visoko efektivne UVA / UVB filtere i ekskluzivnu infracrvenu zaštitu.

-Uskoro patentirani Tan Activator Complex daje zlatan, dugotrajan ten. Ulje izlučeno od Amazonskih oraščića, bogatih karotenom, stimulira sintezu melanina za rezultate brzog tamnjenja.

 

Lancaster daruje tri sretne čitateljice s Tan Deepener proizvodom koji će oplemeniti vaš bronačni ten i pomoći vam da i nakon morskih radosti budete preplanuli.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Imena dobitnica objavljujemo u ponedjeljak 08.7.

 

Dobitnice DOVE nagradne igre su:

Stanka Frlan

Mihaela Vargašević

Andrea Kljajić

 

Molimo dobitnice da nam svoje točne podatke pošalju na mail: redakcija@fashion.hr

 

 

Objavljeno: 01.07.2013. u 15:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p