VIJESTI

NIVEA CRO-A-PORTER BEAUTY REPORT VOL 1

Kakav make up smo vidjeli i kakav ćemo tek vidjeti na ovogodišnjem Nivea Cro-a-porteru otkrili su nam Saša Joković i Tomo Vrban.
-->--> -->

Oba vizažista se slažu: ove sezone make up ide u dvije krajnosti- nude look i osamdesete! „Sigurno ćemo tijekom ovogodišnjeg Nivea Cro-a-portera vidjeti jači make up, orijentiran prema osamdesetima s jače naglašenim usnama i obrazima. S druge strane, vidjet ćemo i prirodan make up s rumenilom, bronzerom i glossom- preplanuli, ljetno- proljetni look" izjavio je Saša Joković. S njim se slaže i Tomo Vrban: „Ove sezone radim četiri revije na Nivea Cro-a-portreu i moram priznati da su one međusobno jako različite. Matija Vuica (koja izlaže danas opa.a) i Amarie željele su prirodan i svjež make up, dok su XD i Linea Exclusive željele naglašeniji, seksipilniji make up.". Hrvatice se, po njihovom mišljenju trude pratiti trendove, pa tako Saša predviđa da će svaka pronaći po jedan ključan element u svakoj kolekciji, bilo rumenilo ruž ili bronzer i kombinirati ga kako joj odgovara, dok Tomo kaže kako će „nude look prihvatiti starije Hrvatice, možda malo nesklone eksperimentiranju. Ali zato one mlađe, sigurno neće imati problema pri nošenju jačeg i izraženijeg make up-a. One su sklonije bojama i kombiniranju."

img_4472.jpg
TEO PERIĆ ZA MAK

 

Na sinoćnjim revijama ta dva trenda su uistinu i došla do izričaja: eterična Amarie, decentna Marina Felja, razigrani Arileo, Ani Ani i Ivana Popović više su naginjali nude looku, dok su Ivona Martinko i XD Ksenija Vrbanić više bile inspirirane osamdesetima. Kao must have predmete u svakoj kozmetičkoj torbici, Tomo Vrban navodi 8 hour Cream od Elizabeth Arden, kremu sa zaštitnim faktorom i uvijač za trepavice, te dodaje: „Hrvatice moraju biti hrabre i svjesne da stil nije samo praćenje trendova, nego i stvaranje svog vlastitog trenda. Uglavnom se pozivaju na stil celebritya, ali i oni prestaju biti mainstream. Time se gubi glamur, ali se dobiva na inventivnosti i originalnosti."

 

(Borina Kopčić)

Objavljeno: 17.04.2009. u 13:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p