VIJESTI

NIVEA Soft Limited edition by Manish Arora

Ostvari svoj modni san!
-->--> -->

NIVEA Soft ostvaruje tvoj modni san! Vodeći dizajner i nadolazeća globalna zvijezda Manish Arora zaslužan je za novi dizajn NIVEA Soft Limited edition. Inspirirana novom kolekcijom Manisha Arore „Cirkus" za proljeće/ljeto 2009., NIVEA Soft osvanula je u tri motiva, prikazujući očaravajuću sliku cirkusa - akrobate, zvijezde i šatore. Simbolizirajući šarolikost i čar toga životopisnog svijeta, NIVEA Soft Limited edition postaje tvoja ulaznica za blistavi svijet vrhunske mode!

 

Manish Arora i NIVEA Soft Limited edition

 

Modni dizajner Manish Arora svoje je najnovije kreacije kreacije predstavio na nedavno održanim londonskom i pariškom tjednu mode. Motivi akrobata, klaunova, zvijezda iz njegove posljednje kolekcije dočaravaju životopisan svijet cirkusa koji je bio izvor njegove inspiracije. Kako je nova NIVEA Soft Limited edition postala je dio cirkuske predstave Manisha Arore objašnjava sam dizajner: "Rad na NIVEA Soft specijalnom izdanju dao mi je prigodu da dođem u kontakt s milijunima ljudi širom svijeta. Prigoda koja mi se pružila da dizajniram za poznatu marku proizvoda kao što je NIVEA, sinonim za kvalitetu i povjerenje, događa se jednom u životu. Uživao sam stvarajući NIVEA Soft Limited edition i nadam se da će potrošači uživati u njemu."

 

NIVEA Soft vrhunska je univerzalna hidratantna krema s posebnom hidratizirajućom formulom. Sadržava ulje jojobe koje hrani kožu i čini je mekom i podatnom, dok vitamin E štiti prirodnu strukturu kože. Ova jedinstvena formula brzo se upija i čini tvoju kožu svježom. NIVEA Soft tvojem će tijelu, licu i rukama pružiti pravi užitak, a pogodna je za svakodnevnu uporabu i za sve tipove kože.

 

Budući da je visoki svijet mode obično nedostupan za većinu zainteresiranih, NIVEA Soft pomoći će ti u ostvarenju tvojega modnog sna! Odsurfaj na www.nivea.hr/soft i pokaži svoje znanje o svijetu vrhunske mode. Najuspješniji će osvojiti jednu od tri tunike i dvadeset privjesaka za ključeve s autorskim potpisom Manisha Arore. Ljepota je radost života uz NIVEA Soft Limited edition!

 

[sponzorirani članak]

Objavljeno: 17.04.2009. u 12:50
Tagovi: Nivea, Manish Arora

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p