VIJESTI

Njegujuća ulja za lice

Dragocjeni eliksiri mladosti
ulja za lice 
Mit o uljima kao lošim supstancama koje koža ne voli jer je masti, začepljuje pore i eventualno je pogodna za povremenu njegu izrazito suhe kože, konačno je demantiran. Stručnjaci sve više naglašavaju kako su esencijalna ulja neophodna za normalno funkcioniranje kože, a mogu se koristiti na mnogo načina – za njegu lica (samostalno ili uz dnevnu ili noćnu kremu), za masažu, kao specijalna njega za isušene dijelove kože, kao make up u funkciji sjajila za usne, jagodice ili tako da se nanose ispod obrva… Kožu lica dubinski hrane, hidratiziraju, zatežu, čine elastičnom na dodir i zaglađuju, a najbolje ih je nanositi laganim kružnim masirajućim pokretima.
L'Oreal
L'Oreal Nutri-Gold Extraordinary Oil Face sadrži moćan miks osam različitih esencijalnih ulja (lavanda, ružmarin, geranij, naranča, ruža, kamilica, mažuran i lavandin) koji ovoj finoj, gotovo jestivoj teksturi daje ugodan aromatičan miris. S obzirom na to da je riječ o formuli tzv. suhog ulja, ne morate se bojati da će vam zamastiti kožu jer se doista upija kroz nekoliko sekundi, čak i ako imate prirodno masnu kožu.
Nikel Koncentrat ulja divlje ruže iz Nikela, autentične prirodne hrvatske kozmetike s farmaceutskim 'pedigreom', idealno je za njegu suhe kože, ali za zimskih mjeseci njome možete tretirati i normalan tip kože ako osjetite da joj je potrebna ekstra njega. Ovaj energizirajući koncentrat zaglađuje bore, sprečava da hlapi prirodna vlaga iz kože i regenerira njen površinski zaštitni sloj, a ne sadrži umjetne konzervanse.
 

Iva Biondić
Objavljeno: 15.12.2014. u 16:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p