VIJESTI

Nježan prema koži i snažan protiv znojenja

Novi Garnier Neo Dry Mist

Garnier predstavlja Neo Dry Mist, svoj prvi antiperspirans u spreju koji je jednako nježan prema koži kao što je snažan u borbi protiv znojenja. 

Brijanje, depilacija voskom, kemijska depilacija, trenje uzrokovano odjećom – koža pazuha je izložena značajnom stresu, a žene istovremeno žele i trebaju osjećaj čistoće i svježine svakoga dana i u svakoj situaciji.
 
Neo Dry Mist idealan je za sve tipove kože, a posebno za osjetljivu kožu. U kombinaciji s iznimno učinkovitom i nježnom formulom obogaćenom Pantenolom, sastojkom poznatim po svojim umirujućim svojstvima, Dry Mist je nježan prema osjetljivoj koži pazuha.
 
Obogaćen Mineralitom™*, mineralom prirodnog porijekla sa sposobnošću upijanja – Neo Dry Mist savršeno štiti od znojenja 48h**, ostavljajući osjećaj svježine. Patentirani aplikator u obliku prstena je inovacija koju će obožavati žene, ali i njihova koža. Ovaj revolucionarni sustav raspršivanja dozvoljava prianjanje dezodoransa uz kožu pazuha radi boljeg prekrivanja ostavljajući izuzetno lagan suhi osjećaj na koži.
 
Neo Dry Mist prikladan je za svaku ženu, a dostupan je u nizu od pet nježnih, osvježavajućih mirisa razvijenih od stručnih parfumera.
 
*Mineralit=Perlit
**instrumentalni test
 
Foto: PR
Objavljeno: 26.02.2016. u 13:12

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p