VIJESTI

Noćni tretman protiv starenja

Ekstrakt ljuski kvinoje za zdravu i sjajnu kožu

noćni tretman protiv starenja 
Starenjem se usporava proces ljuštenja kože i tekstura rožnatog sloja (stratum corneum) postaje sve neujednačenija. Smanjuje se i hidratacija, uslijed čega koža počinje samo mjestimično odražavati svjetlost na površini i ispod nje. Rezultat: umorna koža bez sjaja, s izraženijim sitnim borama, nejednakog tona i grublje teksture. 

Industrija proizvoda za njegu kože pokušava riješiti ove znakove starenja na mnogo načina, a kemijski peelinzi jedan su od najpopularnijih i najučinkovitijih tretmana, međutim ne i bez mane. Zbog određenih je nedostataka (cijena, osjetljivost kože) došlo do razvoja kozmetičkih peelinga za kućnu uporabu. Oni su jeftiniji, no nisu jednako učinkoviti i često su povezani s rizikom od smanjene tolerancije kože, što uzrokuje nadraženost i crvenilo.
 
noćni tretman protiv starenja 
Kako bi udovoljili potrebama kupaca koji su u potrazi za cjenovno prihvatljivim i blagim kućnim peelinzima, kao i onima kojima je bitna visoka učinkovitost dermatoloških tretmana, Kiehl'sovi su stručnjaci upotrijebili ekstrakt ljuske kvinoje u kombinaciji s voćnim kiselinama, ekstraktom kaktusa i fitinskom kiselinom i kreirali koncentrat Nightly Refining Micro-Peel Concentrate. Pogodan za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu, osigurava ubrzano obnavljanje stanica, poboljšava teksturu, ujednačava ton kože i daje joj zdraviji sjaj.
 
kiehls   
 
Foto: PR
Objavljeno: 11.05.2016. u 11:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p