VIJESTI

Nose se prirodne obrve

Volimo divlje obrve koje licu daju mladolik izgled
brows 
Obrve su okvir svakog lica, to već dobro znamo, no jeste li znali da su ove sezone divlje, posve prirodne obrve pravi hit? Dobro ste pročitali, svoju pinceptu do jeseni slobodno možete poslati na godišnji omor.

Guste, debele, ponekad čak i pomalo neuredne sa stršećim dlačicama - upravo smo ovakve obrve viđali na gotovo svim revijama za proljeće i ljeto 2015. Lookove koje su dizajneri poput Marnija, Elie Saaba, Diora i Dolce & Gabanne prikazali krajem prošle godine, odlikovala je mladenačka svježina i divlje obrve koje su joj komplimentirale dajući čitavom licu prirodan izgled i dobar balans.
 
brows 
Vjerojatno ste i sami zamijetili da vam lice, kad slučajno previše počupate obrve, djeluje starije ili kao da se nalazi u svojevrsnoj začuđenoj grimasi. Upravo zato, ako ste skloni oblikovanju svojih obrva u tanke linije koje ionako nikome ne laskaju, vrijeme je da nadolazeće ljeto iskoristite za odmor od čupkanja i pustite svoje tanke obrve da izrastu u prirodnom, divljem i nesputanom obliku. Garantiramo vam da ćete odmah izgledati pet godina mlađe!
 
brows
J.S.
Foto: Getty Images

Objavljeno: 14.06.2015. u 11:24
Tagovi: obrve

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p