VIJESTI

Nosi se damska klasika

Klasična ljepota na drugom danu BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona
hair 
Još jedan BIPA FASHION.HR Cruise Collection priveden je kraju jučer, 04. srpnja, na zagrebačkom Tomislavcu. Na dvodnevnom eventu prikazane su aktualne kolekcije kako mladih, tako i etabliranih hrvatskih dizajnera, a jučer su svoj kreativni izričaj u modnom, ali i beauty kontekstu, prikazali renomirani dizajneri Bite My Style By Zoran Aragović, ELFSi, Martina Felja i Ivica Skoko, dok su za dobar izgled šminke i frizure ponovno bili zaduženi Katica Topčić i Saša Joković.

Dok su mladi dizajneri prvoga dana pokazali otkačeniju viziju ljepotice ljeta, drugi dan donio nam je klasično lijepe, ljetne make up lookove i frizure. Boje sunca i mora, valovi u kosi te ten naglašeno toplog i osunčanog karaktera, vladali su pistom BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona.
 
zoran aragović
Bite My Style By Zoran Aragović u svojoj je kolekciji ostao vjeran već dobro poznatom šarenom, vedrom i razigranom duhu, a za make up i frizure s kreativnim je voditeljima beauty segmenta dogovorio jednostavan, no efektan pristup.

“Aragović ima zalizanu kosu prema odostraga koja dolje slobodno pada i koja je ukrašena rajfovima s imenom brenda. Modeli imaju definirane obrve, uredno počešljane prema gore, a naglasak je na očima našminkanima tušem duž gornjeg, a lagano i na donjem kapku. Ruž je jarke, narančasto - crvene nijanse”
, izjavili su Saša i Katica.
 
elfs
U ljetnoj temi prikazali su se i ELFSi koji su bili inspirirani idejom glamurozne dnevne zabave uz bazen. Svoje kreacije vide uz suptilan make up i kosu u stilu holivudske dive:

“ELFSi imaju glamurozne retro velne. Od make upa tu su lagano preplanuli ten što smo postigli s bronzerom, oko očiju je linija lagano izblendana u sjenilo i na kraju tu je i lagano breshvasti ruž na usnama. Sve je vrlo nježno i decentno”, izjavili su beauty stručnjaci.
 
martina felja
Martina Felja poželjela je moderan i mladenački look pa se odlučila za kombinaciju intenzivnog plavog sjenila koje je dominiralo lookom i trenutačno jako popularne pletenice.

“Felja ima riblju kost, odnosno pletenicu sa strane i lagano messy kosu prema licu. Modeli nose malo ekstravagantniji make up look, intenzivno plavu nijansu na očima, visoko izblendanu, a ostatak je neutralan”, poručili su iz backstagea.
 
ivica skoko
Ženstvena kolekcija Ivice Skoke upotpunjena je efektnim make upom i frizurom koji su nam pokazali da su turban i narančasti ruž dobitna ljetna kombinacija koja će svakom outfitu dati auru elegancije i profinjenosti.

“Skoko ima vrlo intresantnu ideju. Dio modela nosi marame u boji koje se vežu kao turban, a drugi dio modela ima romantičnu, voluminoznu frizuru. Na očima imamo laganu konturu s bijelim tušem, dok je na usnama jarko narančasti ruž”, zaključili su Saša i Katica.
 
ivica skoko
Jelena Skendžić
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 05.07.2015. u 14:03

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p