VIJESTI

Nova generacija Bourjois Healthy Mix pudera

Bourjois donosi zdravi sjaj
bourjois healthy mix
N
ije potrebno predstavljati već dobro poznati Bourjois Healthy Mix puder koji svojom svježom i kremastom teksturom, on već dugi niz godina donosi blistav ten prirodnog sjaja. Oslobađa blistavost i dokazuje kako je nezamjenjiv beauty booster svim ženama.

Formula koja pruža energiju

No Bourjois ne živi na staroj slavi. Ovih dana, koža je više nego ikad izložena štetnim utjecajima, a umorna i bezizražajna koža žudi za vitaminima i energijom! Bourjois je angažirao stručnjake da ožive formulu voljenog Heathy Mix pudera. Nova verzija i dalje sadrži temeljne osobine Heathy Mix pudera, ali ima poboljšanu formulu koja briše masne tragove i donosi blistav ten! Nova formula bez masnih mrlja sadrži kombinaciju vitamina C, E i B5 te pridonosi zdravom i blistavom izgledu. Zahvaljujući iluminizirajućem efektu ten izgleda svježe i odmorno.

bourjois healthy mix
Novi Healthy Mix osigurava prirodan izgled i ujednačen ten uz 16-satnu postojanost. Koža je njegovana, a tamne mrlje i crvenilo prekriveni. Istinski svježa, kremasta, lagana tekstura ostavlja dobar osjećaj! Healthy Mix se stapa s kožom, omogućava joj da diše te ju ostavlja glatkom i mekom. Nježan, a neodoljiv miris budi osjetila poput svih ostalih proizvoda iz Healthy obitelji.

bourjois healthy mix

Healthy mix korektor za instant osvježenje 

Zbog toga što je područje oko očiju najosjetljivije i najvidljiviji su znakovi umora, Bourjois ga je odlučio razbuditi Healthy Mix korektorom. Što obavija savršeno meki aplikator? Formula lagane teksture koja osigurava prirodan finiš. Jedini trag koji će ostaviti je blistav trag, a koža će se osloboditi tamnih mrlja i sjena.

bourjois healthy mix
Redizajnirano pakiranje s crvenim poklopcem sadrži formulu sa svježim, voćnim mirisom i sastojcima koji oživljavaju područje oko očiju. Sferične čestice zaglađuju kožu, a reflektirajući pigmenti pružaju blistavost. Savršenim stapanjem s kožom, Healthy Mix korektor briše znakove umora te pruža energiju u samo jednom potezu.

Foto: PR
Objavljeno: 07.02.2017. u 14:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p