VIJESTI

Nova krema koja osvježava umoran izgled očiju

Otvorite, izvucite, nanesite!

Predstavljamo vam Clinique Pep-Start Eye CreamSpremni za sve. Od 9 ujutro do 9 navečer, vaše oči izgledaju svježe, blistave i hidratizirane brzim pokretima. Nova Pep-Start Eye Cream je lagana krema koja trenutno i tijekom vremena posvjetljuje, razbuđuje i osvježava umoran izgled očiju. Inovativan, okrugli masažni aplikator smanjuje natečenost, vraća svježinu, priprema kožu za make-up i razbuđuje vaše oči za samo 3 sekunde. Služi i kao primer za sjenilo, boja je postojanija i intenzivnija.

Spoj 7 peptida pomaže održati odgovarajuću prirodnu proizvodnju kolagena koja može biti narušena umorom, stresom i nedostatkom sna, sve što donosi užurban način života. 


Budi u energiji cijeli dan

Sastojci koji smiruju i vraćaju energiju u ovoj kremi su kofein koji je protuupalni sastojak koji vraća energiju i smanjuje natečenost kože. Ekstrakt alge također ima protuupalna svojstva, smiruje i hladi kožu tako da je manje osjetljiva na iritacije koje uzrokuju tamni izgled kože u području oko očiju. Melasa je važan biljni sastojak ove kreme jer pomaže u borbi protiv tamnih podočnjaka i pomaže posvijetliti područje oko očiju. Ostali biljni sastojci pomažu u borbi protiv umora kože i stimuliraju proizvodnju sastojka odgovornog za ubrzavanje staničnog metabolizma kože. 

Detalji:

Otvorite poklopac, izvucite kuglicu aplikatora, istisnite manju količinu proizvoda, stisnite aplikator nazad u zatvorenu poziciju razmažite kremu kružnim pokretima oko očiju, uključujući kapke. Prema potrebi, utapkajte prstima. Oči izgledaju svježe i blistavije, poput dobrog cjelonoćnog spavanja. 

Dostupno u Douglas, Mueller i Anabella parfumerijama od veljače 2016. Cijena: 206kn / 15ml. Alergijski testirano. 100% bez mirisa. 

Foto: PR

Objavljeno: 28.02.2016. u 09:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p