VIJESTI

Stigla je dugoočekivana linija za njegu kose s glinom

L'Oréal Extraordinary clay
Elseve Extraordinary clay
S
tres, nečistoće ili neodgovarajuća rutina - vaša kosa se suočava s brojnim vanjskim i unutrašnjim čimbenicima koji doprinose tome da se više masti. L'Oréal Paris lansirao je novu liniju za njegu kose Elseve Extraordinary clay.

L’Oréal Paris Elseve vam u 2017. predstavlja rješenje, prvi ritual obogaćen glinama, sastojcima koji su od davnina poznati po svojim pročišćavajućim i uljepšavajućim svojstvima. Suha kosa, normalna kosa, masna kosa - sebum se stvara na tjemenu glave, bilo koji tip kose da imate i obavija vlasi kose od korijena do vrhova. Kada je sebum prisutan u granicama normale, on podmazuje vlasi kose i štiti ih od vanjskih utjecaja. Međutim, vrlo brzo do pojave prekomjernog sebuma i tada se kosa masti pri korijenu, poprima beživotan izgled, a njezino stiliziranje je otežano jer postaje teška.

Elseve Extraordinary clay
Snaga Extraordinary clay linije je hidratizirajući ritual, obogaćen s tri gline, apsorbirajuća glina poznata po svom svojstvu apsorbiranja viška sebuma s tjemena glave, pročišćavajuća glina poznata po svom svojstvu pomaganja pri nježnom čišćenju kose i balansirajuća glina koja pomaže vlasima vratiti optimalnu svježinu i lepršavost.

Elseve Extraordinary clay
Maska se nanosi na suho tjeme, prije šamponiranja, potrebno je ostaviti je pet minuta kako bi upila višak sebuma i nečistoće. Isprati vodom i nakon toga vaša kosa spremna je za šamponiranje. Šampon za temeljno očišćenu i hidratiziranu kosu ima novu formulu bez silikona, temeljno čisti kosu cijelom dužinom. Regenerator za temeljno očišćenu i hidratiziranu kosu ima kremastu i laganu teksturu koja obavija vlasi, čineći kosu glatkom čitavom dužinom.

Foto: PR
Objavljeno: 08.03.2017. u 09:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p