VIJESTI

Nova predivna Urban Decay paleta sjenila

Oduševila nas je nova paleta poznatog brenda
urban decay full spectrum
K
ozmetički brend Urban Decay poznat je po svojim intenzivnim sjenilima jarkih boja, a svojoj kolekciji paleta dodao je i jednu novu koja će se svidjeti svima jer ima sve boje koje ćete u životu trebati!

Urban Decay je brend koji definitivno pomiče granice kada su u pitanju palete sjenila, a ovoga puta lansirali su paletu naziva Full Spectrum koja sadrži zaista sve nijanse u spektru. Paleta duginih boja sadrži 21 nijansu, od bijele, ružičaste, ljubičaste, zelene, plave pa sve do crne. Boje su različitih tekstura, shimmeraste, mat i metallic

urban decay full spectrum
Iako naizgled paleta izgleda kao da su boje poredane po nijansama, zapravo su vodoravno podijeljene u tri reda po sedam nijansi koje su komplementarne i možete ih odlično kombinirati. Okomito se nalaze tri nijanse iste boje u sedam redova kako bi mogli napraviti tematske make up lookove. Urban Decay je zaista mislio na svaki detalj! Ovu paletu moći ćete kupiti za 58 $ u Sephora trgovinama i ne možemo dočekati da vidimo predivne lookove blogerica i YouTuberica s ovim predivnim nijansama.  

urban decay full spectrum
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 29.09.2016. u 11:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p